Sarmale vegetale

Sfatul zilei 13.06.2009 dietetik

E weekend, asa ca aveti mai mult timp pentru prepararea unor snackuri sanatoase pentru saptamana care vine. Spalati bine 10-12 frunze mari de salata si puneti in ele boabe de naut si de linte, apoi rulati-le precum sarmalele. Lasati-le apoi intr-un vas cu apa, intr-un loc luminos si racoros pentru cateva zile. Incepand cu ziua de marti le veti putea consuma, iar ineditele “sarmale” vegetariene va vor aduce un aport de sanatate si de energie nebanuit.

Tags:
salata
naut
linte
energie
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare