Scapa usor de celulita!

Cu cat privesc mai atenta corpurile ce mi se preumbla prin fata ochilor, cu atat imi dau mai mult seama ca celulita invadeaza Romania. Semn ca nu mai e cazul sa stai cu mainile in san. Scapa usor de celulita! Te invat eu cum sa faci.

O simpla cautare de tratament anticelulitic pe Google, imi aduce sute de solutii care de care mai dureroase.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Unele dintre ele presupun contorsionarea trupului sub impulsuri electrice, care isi trimit fascicule direct in gramajoarele de celulita adunate pe coapse. Te cam zguduie putin, dar treci cu bine peste experienta daca esti amatoare de tehno. Ce-i drept trebuie sa iti placa muzica asta sau sa detii o doza buna de masochism, ca sa treci cu bine peste seturile de cate 12 sedinte de electrostimulare.

Nu toate avem timp de mers la salon. Pentru noi, femeile corporatiste, pentru care biroul a devenit a doua casa, s-au inventat dresurile anticelulitice.

90 la suta dintre femei fac celulita, ne regasim in aceasta categorie, asa ca e timpul sa incepem lupta pentru suplete.

Din capul locului tin sa va spun ca celulita nu se da dusa cu una cu doua doar daca porti dresul special. Combinatia letala este dres plus cura de dezintoxicare. V-am spus ca sa stiti.

Cum functioneaza dresul anticelulitic, va spun imediat. Am testat dresul anticelulitic de compresie Bione de la Bioproducts si am toate datele.

Din momentul in care il rulezi pe coapse, incepe sa actioneze asupra celulitei si a varicelor. E special creat pentru persoanele care petrec mult timp in picioare sau stau mult pe scaun si asta datorita faptului ca asigura o circulatie mai buna a sangelui.

Dresurile anticelulitice Bione intensifica fermitatea pielii si reduce celulita pana la eliminare,  prin realizarea unui micro-masaj natural.
L-am folosit zilnic timp de aproximativ 4 ore si efectele sunt vizibile.

In plus, are mare grija de starea noastra de sanatate. Utilizarea zilnica a dresului anticelulitic cu compresie gradual degresiva Bione amelioreaza si trateaza afectiunile picioarelor precum : tromboflebitele, insuficienta venoasa cronica si tromboza venoasa profunda - boli care, netratate, pot conduce la invaliditate.

Pe site va asteapta un concurs la care puteti castiga cinci perechi de dresuri anticelulitice de compresie Bione.

Tags:
scapa usor de celulita
dres anticelulitic
tratament anticelulitic
regim de viata sanatos
picioare frumoase
cura de detoxifiere
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare