Secrete de frumusete din vechiul Hollywood

Infrumusetare 28.09.2017 dietetik
Ramanem si acum muti de uimire cand ne uitam la pozele si filmele celebrelor dive din perioada veche a Hollywood-ului. Este un semn de intrebare pentru toata lumea cum de erau asa superbe acele femei cand nici nu existau atatea artificii de infrumusetare. Ce sa mai vorbim de chirurgie plastica in acea perioada. In ziua de astazi, oricine isi poate schimba total aspectul, dar divele de atunci apelau la trucuri inedite pentru a obtine buze pline, pometi ridicati, piele fara cusur si o podoaba capilara de neegalat. Rezultatul – un aspect natural deosebit. Aflati secretele mai jos! 

1.Marilyn Monroe 

Cine poate uita sex-simbolul anilor 50-60? Daca si astazi se mai vorbeste despre frumusetea si sex-appeal-ul ei, inseamna ca frumusetea ei de neegalat a ramas in istorie. Nu se poate spune ca a fost o femeie perfecta daca este sa ne luam dupa standardele actuale de frumusete mult prea exagerate, dar era cu siguranta o femeie care taia suflarea masculina. O miniona cu forme perfecte, corp de clepsidra si buze pline mereu rosii si ochi de pisica. Cine-i putea rezista?
 
Desi nu exista botox in acea vreme, Marlyn reusea sa aiba buze voluptoase mereu si asta pentru ca aplica 5 nuante diferite de ruj. Mai inchise spre colturile buzelor si mai deschise in mijloc, iar pasul final era aplicarea unui luciu de buze. Astazi sunt diverse luciuri de buze pentru marire din care poti alege si chiar destul de accesibile ca pret. Poti alege produse ce contin substante naturale, care sa stimuleze circulatia snagelui din buze si pentru a da un efect de buze pline si voluptoase. Totul fara botox!
 
De asemenea, atunci nu existau atatea diete, asa ca se mentinea in forma consumand zilnic, in fiecare dimineata un pahar cu lapte cu doua oua crude.

2.Elisabeth Taylor

Era o frumusete rapitoare, ne-a cucerit pe toti cu rolul Cleopatrei, dar mai ales cu “ochii ei mov” care erau naturali si asta din cauza unei malformatii. Aceasta isi punea mereu in evidenta ochii pentru ca era constienta de atuurile sale. Mai avea un secret si anume pielea perfect neteda, din cauza ca scapa de parul facial periodic si isi exfolia pielea foarte des, dupa care o hidrata in profunzime. Partea inedita este ca-si radea fata cu lama de ras. Astazi avem la indemana laserul, dar si diverse masti naturale care inlatura parull facial.
 

3.Marlene Dietrich

Aceasta avea o privire patrunzatoare si nici pometi perfect sculpati. Cum oare daca nu existau substante de umplere a pometilor si pentru redefinirea conturului fetei, dar nici gene fir cu fir si nici micropigmentare pentru sprancene? Ce-i drept, aceasta avea niste tactici mai inedite de infrumusetare, dar pentru frumusete o femeie este in stare de orice, cu atat mai mult o diva renumita. Natura nu a inzesstrat-o cu pometi bine definiti, dar a stiut ce sa faca ca sa-i ridice si sa-i evidentieze.
 
Aceasta folosea banda adeziva medicala si agrafe de par ca sa traga in sus de piele. In acest mod, muschii fetei se obisnuiesc intr-o anumita pozitie, iar gravitatia nu-i afecteaza. Efectul obtinut de ea era ca un lifting facial in ziua de astazi. Astazi putem apela la exerciii faciale si masti de fata pentru lifting cu albus de ou, daca nu vrei sa dai bani pe interventii estetice.  De asemenea, se zvonea in acea perioada ca si-ar fi extras si cativa molari ca sa aiba si maxilarul mai mic si mai bine  definit. Destul de inedit daca ma intrebati pe mine.
 
In acea perioada in care traia erau la moda sprancenele arcuite, asa ca isi radea sprancenele total si isi desena niste sprancene perfect arcuite. Cu mascara nu exagera niciodata, in schimb avea grija sa-si deseneze o linie negara chiar la baza genelor de sus pentru a da impresia de volum, iar in partea de jos a ochilor folosea creion alb ca sa-i deschisa privirea si sa dea impresia de ochi mai mari. Niste trucuri care se folosesc si in ziua de astazi de cei mai buni make-up artisti. Astazi cunoastem o multime de remedii naturiste pentru gene si sprancene dese.

4.Rita Hayworth

Aceasta avea un par voluminos si de un roscat cald exact cum e culoarea cuprului, dar nu avea aceasta culoare in mod natural. Aceasta avea probabil un par putin mai inchis si era nevoita sa-si decoloreze parul ca sa se prinda acea culoare minunata. Secretul ei era ca-si decolora si-si vopsea radacinile la trei zile, dar pare destul de periculos pentru sanatatea parului. Cu toate acestea nu avea par uscat, aspru si tern, care sa nu aiba nicio forma. Atunci nu existau tratamentele inedite de hidratare care sunt astazi in saloanele profesionale. Rita isi facea o masca de par din ulei de masline cald amestecat cu zeama de lamaie si o lasa sa actioneze 15 minute. Astazi avem la dispozitie mai multe masti homemade pentru hidratarea parului.
 
Chipul ei luminos incanta pe oricine si chiar si astazi ne intrebam multi dintre noi cum de avea o fata asa deschisa. Secretul era electroliza! Si-a indepartat parul in plus din zona fruntii ca sa aiba o frunte mai lata cu 2,5 centimetri. In ziua de astazi, am auzit ca si celebra si controversata Kim Kardashian a apelat la laser pentru a elimina parul din zona fruntii si a perciunilor si mereu parul pare perfect aranjat si nu-i acopera deloc fruntea.
 
Bineinteles, unele trucuri de infurmusetare nu le-as recomanda spre testare, deoarece uenele sunt mult prea inedite si mai ales ca astazi putem obtine aceleasi rezultate cu diverse masti faciale, tratamente pentru par, rujuri mate, dar si interventii estetice, daca permite buzunarul.
 
Care diva este preferata ta?

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare