Secretele dietei cu ceai verde

Diete speciale 03.03.2016
 

Secretele dietei cu cei verde nu mai sunt chiar atat de secrete.

Este demonstrat faptul ca adaugarea ceaiului verde pe lista alimentelor zilnice te poate ajuta sa slabesti usor cateva kilograme.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ceaiul verde accelereaza metabolismul si confera mai multa energie celor care fac sport. Mai mult decat atat, un studiu recent American Journal of Clinical Nutrition a demonstrat ca ceaiul verde creste oxidarea grasimilor din organism in timpul exercitiilor de intensitate moderata, imbunatateste toleranta la glucoza si sensibilitatea la insulina, toate acestea avand un rol important in preventia obezitatii.

Cu toate acestea, se stie faptul ca nu exista o formula magica care sa ne ajute sa ne mentinem sanatatea si greutatea corporala la un nivel optim. Este nevoie de efort, ambitie si perseverenta.
 
Nu putem bea ceai verde in fiecare zi si in rest sa ne continuam obiceiurile nesanatoase si, cu toate acestea, sa avem pretentia sa vedem efecte pozitive peste noapte.
 
Abia acum apar secretele unei diete eficiente cu ceai verde.
 
Ca sa obtii cele mai bune rezultate trebuie sa faci sport (minim 120 de minute pa saptamana), sa bei cat mai multe lichide (apa si ceai verde, minim 2 litri pe zi), sa renunti la alimentele procesate (cu continut bogat in sare, grasimi saturate, zahar si conservanti), sa te bucuri de un somn odihnitor si suficient si sa inlaturi stresul din viata ta prin momente de relaxare (yoga si meditatia s-a demonstrat ca ofera cele mai bune rezultate in reducerea hormonilor stresului).
 
Inainte de toate stabileste-ti niste obiective ce pot fi atinse iar apoi incearca sa-ti faci un plan de dieta. Urmeaza toate acele obiceiuri sanatoase ce apar in planul tau, iar de cel putin 2 ori pe zi bea cate un ceai verde.
 
Vei vedea rezultatele mai repede decat te-ai fi asteptat, iar acesta va fi primul pas spre un nou stil de viata sanatos.
 
 
 
Tags:
Daca vrei sa slabesti
nu ar strica sa adaugi ceaiul verde in dieta ta zilnica
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare