Secretul pentru a ajunge la 110 ani: trei beri si un shot de scotch pe zi

O femeie din Statele Unite ale Americii a implinit in data de 1 august 110 ani, moment in care a dezvaluit si secretele unei vieti atat de lungi. 

Agnes "Aggie" Fenton n-a avut nicio problema de sanatate in viata ei, mai putin o tumora benigna care i-a fost inlaturata acum 70 de ani. Atunci, medicul i-a recomandat sa bea trei beri Miller High Life pe zi (concentratie de alcool - 5%), la care femeia a adaugat si un shot de scotch, iar reteta i-a devenit obicei pana azi. 
 
 
Femeia spune ca citeste ziarul si asculta la radio in fiecare zi, ii place sa manance aripi de pui, cartofi dulci si fasole verde. Doarme mult si isi incepe fiecare zi cu o rugaciune. De altfel, spune ca multumita lui Dumnezeu ea inca traieste.
 
"Cand am implinit 100 de ani, m-am uitat in oglinda si i-am multumit lui Dumnezeu ca sunt inca aici. Si ii multumesc in fiecare dimineata. El mi-a dat o viata lunga si fericita si nu am nimic de care sa ma plang. Trebuie sa-l ai pe Dumnezeu in viata ta, caci fara Dumnezeu nu ai nimic", a declarat Agnes Fenton. 
 
 

1 la 10 milioane

 
Din 7 miliarde de persoane, de pe toata planeta, un numar infim sunt mai in varsta de 110 de ani. Robert Young, directorul Grupului de Cercetare Gerontologie, estimeaza numarul la 600, iar Thomas Perls, directorul studiului despre centenari de la Universitatea de Medicina din Boston, spune ca ar fi 360. 
 
Oricum, cu greu un om din 10 milioane de persoane depaseste 110 ani
 
Studiile arata ca acestia au cateva caracteristici in comun: rareori sunt obezi sau fumatori si au abilitatea de a gestiona stresul mai bine decat alte persoane. Desigur, genetica si istoria familiei sunt factori importanti. 
 
Tags:
bere
sanatate
fasole verde
somn
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
3 Comentarii
 • mihaela
  1. mihaela 11.08.2015 13:31

  -Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: mihaelalapa@yahoo.com

 • dumitru crisan
  2. dumitru crisan 11.08.2015 16:45

  Vreau mai multe detalii !

 • crina
  3. crina 13.08.2015 12:30

  Munca si bani acasa! Tot mai multi oameni au ales deja aceasta optiune: munca acasa, in timpul liber, cu castiguri suplimentare si rapide. Noi avem pentru tine exact ceea ce cauti acum: un sistem excelent, o echipa serioasa si ambitioasa, o cale prin care chiar poti sa-ti rotunjesti veniturile lunare, usor si eficient! Alatura-te si tu acum! Cere mai multe informatii la adresa de email:gilcrina@gmail.com

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
 • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

  Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

 • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
  Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare