Sex pentru sanatate

Puneti “Sexual Healing” in boxe, lasati-l pe Marvin Gaye sa va aminteasca exact cum stau lucrurile pe partea asta si ganditi-va la beneficiile pe care le aduce sexul sanatatii.

     

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Treceti peste extazul iminent unui orgasm, peste eterna dilema “in timpul sexului slabesti sau nu?”si peste zambetul imprimat pe chip. Treceti peste toate senzatiile care va incearca pe moment si ganditi-va la beneficiile ulterioare pe care vi le poate aduce o partida de sex.

Exersati tehnicile de seductie inserand in ele informatii cheie, care ar putea convinge partenerul semi-abstinent sa marseze spre pat. Soptiti-i la ureche cum sexul e o metoda excelenta de intarire a imunitatii. Daca ridica sprancenele a mirare, inaintati datele din studiul facut la Wilkes University.

Cercetarile arata ca persoanele care fac sex de doua ori pe saptamana, au un nivel ridicat de imunoglobulina A – anticorpii care formeaza prima linie de aparare a organismului impotriva gripei si a racelilor.

Un asemenea aflux de informatii sparge gheata, oricat de groasa ar fi la mal. De-acum canalul de comunicare e deschis si drumul persuasiunii intins si drept.

Spuneti-i partenerului nedoritor de sex, ca activitati de genul celor petrecute sub cearceaf cresc speranta de viata. E valabil, in special, in cazul barbatilor. Cercetatorii de la Universitatea Bristol din Marea Britanie au descoperit, intr-un studiu efectuat timp de 10 ani, ca barbatii cu o viata sexuala activa au un risc de mortalitate mai mic cu 50 % decat cei care au parte doar de o partida de sex pe luna.

In cazul doamnelor, sexul lucreaza ca un ceas elvetian cand vine vorba de reglarea menstruatiei. Specialistii sustin ca femeile care fac sex cel putin o data pe saptamana au menstre regulate si au un nivel de estrogen mai ridicat in corp, in comparatie cu cele care nu sunt foarte active sexual.

Sper ca argumentele va vor fi de folos si vor transforma partenerul abstinent in amantul pasional de la inceputul relatiei.  Asadar sexul este benefic nu doar pentru relatie, ci si pentru sanatate. Ma contrazice cineva ?

Tags:
Sex pentru sanatate
regim de viata sanatos
gripa
raceala
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare