Siteuri sanatoase de intalniri

Nu vorbesc aici despre site-urile de intalniri comune. Nu te pune nimeni sa spui ce fel de tipe sau tipi preferi si nici cat de albastri sau verzi vrei sa aiba ochii. Aici e vorba despre valori si regim de viata sanatos. Siteurile sanatoase de intalniri sunt un fel de nisa in nisa unde trebuie sa spui ce hobby-uri ai, de cate ori mergi la sala si ce stil de viata ai. 

Primul site este Ecodater. Creat in 2009, acest site verde permite membrilor inscrisi sa caute persoane cu acelasi stil de viata, dieta si interese. Daca iti cauti pe cineva cu care sa mergi cu bicicleta, la catarari sau trasee pe munte, aici e locul in care il sau o gasesti. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Un site sanatos de intalniri nisat pe diete este Same Plate. A pornit de la ideea unui tip care a inceput sa manance organic in 2010 si a realizat ca nu ar putea sa se casatoreasca decat cu o tipa care sa aiba acelasi regim alimentar. Doi ani mai tarziu a aparut site-ul unde gasiti diete si trucuri pentru slabit. 

 

 

Amatorii de aventuri se gasesc unii pe altii pe HowAboutWe. E simplu : postezi hobby-urile tale, oricat de extreme si utilizatorii care cauta in site activitatea respectiva te gasesc. Si va intalniti. Aveti cu cine, sunt deja un milion de utilizatori dar e un site cu bani, 8 dolari pe luna este taxa.

 

Al patrulea si ultimul site sanatos de intalniri despre care va povestesc este Salad Match. Este un site creat de un lant de fast-food-uri care vindea si salate, loc in care isi mancau portia foarte multe persoane single. Patru ani mai tarziu compania a creat site-ul de intalniri. Criteriile pe care trebuie sa le introduci sunt tipul de salata preferata, tipul de toping preferat si restaurantul preferat, scrie fitbie.com.

 

La noi e vreun site de genul asta? 

Tags:
Siteuri sanatoase de intalniri
dating
catarare
hiking
calorii
calculator de calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare