Slabesc cu Dietetik

In momente ca astea, nepretuite ca si cardul minune, simt nevoia unui sprijin moral. Ce poate fi mai motivant decat sa stii ca nu treci singura prin tortura asta ci alaturi de o prietena ? De aceea nu incep niciodata o cura fara sa fi facut lobby cu success in prealabil pe langa una dintre prietenele mele. Doar asa pot privi cu abnegatie friptura de porc care ma ademeneste din galantar sau sunculita asezata delicat pe farfurie. Nu te cunosc, nu iti stiu gustul, piei din ochii mei satana!

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Cand imparteam spatiul comun cu familia dietele mele sfarseau de obicei brusc cu o muscatura din prajitura proaspat scoasa din cuptor. Aici cheia unui regim dus pana la capat e comunicarea. Le-am explicat ca regimul meu alimentar are unele restrictii, si dupa multe rugaminti care implicau si bani :),  au inceput sa scoata din raza mea vizuala alimentele care mi-ar fi putut starni pofte. Lucru destul de greu pentru ca in zilele de dieta pana si mamaliga imi face cu ochiul.

 

Ajunsa la casa mea am rezolvat problema alimentelor tentante mult mai usor. Raul se taie de la radacina spune o zicala romaneasca. Zis si facut. Spaghete, carnuri, mezeluri si zahar – le-am aruncat pe toate intr-o cutie pe care am dus-o departe de casa. Sevrajul a fost terifiant, cubulete de zahar dansau deasupra mea in visele cele mai urate si fripturi uriase suculente asezate pe un pat auriu de cartofi prajiti isi trimiteau aromele catre mine, dar am rezistat. Iar acum nu le mai gazduiesc sub nici o forma in casa mea.

 

Tags:
dietetik.ro
cura de slabire
dieta
vointa de a slabi
planul meselor
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare