Slabesti cate 1 kg pe saptamana timp de 6-7 saptamani fara efort

Daca te numeri printre persoanele care nu au timp de diete stricte sau de respectarea anumitor meniuri dedicate slabirii, atunci trebuie sa descoperi trucurile noastre de a avea un stil de viata sanatos care sa te ajute sa slabesti si sa te mentii fara sa depui nici cel mai mic efort. Poti slabi fara probleme 1-2 kilograme sau mai mult in fiecare saptamana fara sa te infometezi, mananci ce vrei, dar numai sa ai grija sa respecti cele 3 mese principale ale zilei. Poate nu-ti dai seama, dar una dintre cele mai comune cauze ale ingrasarii ar fi chiar mancatul o singura data pe zi si atunci la ore nepotrivite cand metabolismul este lent si din pacate mancam foarte mult pentru a compensa lipsa celorlalte mese din timpul zilei. Evident ca aduci corpului un aport prea de calorii doar de dragul de a te simti satul pe deplin, dar el va incepe sa-si faca depozite de grasime tocmai pentru ca ii dai mai mult decat are nevoie. 
 
Iti propunem asa un stil de viata sanatos pe care il poti avea atata timp cat doresti, nu sunt riscuri sau efecte secundare la mijloc si nu ai nevoie nici de parerea unui medic. Doar in cazul in care suferi de o anumte afectiune ce presupune tinerea unui anumit regim alimentar, care este stabilit de catre medic.
 
Iti propunem cateva schimbari in viata ta care dau rezultate chiar din primele zile. Te vei simti mai energic, nu vei simti foame permanenta, digestia nu-ti va mai face probleme si grasimea este topita de la sine. Iata cu ce sa incepi:
 
1.Curata regimul alimentar cu care te-ai obisnuit si care ti-a adus kilograme in plus. Nu este nevoie sa tii diete stricte daca ai grija sa elimini din alimentatie prajelile, grasimile, uleiul in cantitati mari, sosurile grase cu diverse arome, alcoolul, dulciurile din comert, rontaielile, sucurile carbogazoase, produsele de patiserie si mancarea de tip fast-food.
 
 
2.Consuma zilnic cate 6-8 pahare de ape aromatizate cu legume, fructe, verdeturi sau ierburi aromatice si diverse mirodenii sau exista si varianta de a consuma diverse smoothieuri cu pulpa, preparate in casa. Hidratarea este importanta in sensul ca accelereaza metabolismul, curata tractul intestinal, stimuleaza digestia si te ajuta sa elimini toate toxinele si rezidurile din corp.
 
 
3.In casa si implicit in frigider, ai grija sa ai doar alimente sanatoase si cu putine calorii. La foame nu vei fi nevoit sa mananci orice doar de dragul de a potoli foame si pentru ca nu ai nimic altceva la indemana. Este bine sa fii mereu pregatit, asadar te poti aproviziona in fiecare weekend sau din 3 in 3 zile pe saptamana cu alimente proaspete.
 
4.Consuma la fiecare masa o portie mare de salata de cruditati din legume, verdeturi si iebruri aromatice. O astfel de garnitura ajuta mult digestia si nu permite caloriilor sa se acumuleze atat de usor. Vezi aici idei de salate ce topesc grasimile!
 
 
5.Carne ai voie doar de 2-3 ori pe saptamana si atunci sa fie gatita corect. Poti alege orice tip de carne atata timp cat nu are grasime, slanina, pielita, spini. Ai nevoie de o portie de carne cat palma ta pe care sa o gatesti la grill, la cuptor sau sa o fierbi. Pasul urmator este sa adaugi cat mai multe legume crude cu putine calorii sau gatite la aburi. Nu recomandam orezul, pastele sau cartofii prajiti in aceasta combinatie.
 
6.Ai grija la combinarea alimentelor. Oricine poate fi tentat la foame sa combine cat mai multe ingrediente pentru a obtine o mancare consistenta, dar nu este cazul. Cu cat sunt mai simple combinatiile cu atat mai mari sunt sansele sa slabesti. Poti combina ingrediente putine, dar care impreuna nu aduc un aport mare de calorii si care sa aduca si un grad mare de satietate.
 
 
7.In cazul in care iti este frica sa faci combinatii alimentare, mai ales ca nu oricine are cunostintele unui nutritionist, mergi la sigur cu o dieta disociata. Asta inseamna ca trebuie sa combini doar alimente din aceiasi categorie alimentara. De exemplu, ziua legumelor, ziua fructelor, ziua pestelui si a salatei de cruditati, ziua pieptului de pasare si a salatei verzi, o zi cu de toate, dar sa fie tot sanatos, etc.
 
 
 

 

Tags:
slabesti
slabesti cate 1 kilogram
slabesti fara efort
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Asa slabesti seara! Experiente

    Asa slabesti seara!

    13.06.2019

    Cina este o problema pentru multe persoane si asta pentru ca peste tot in jur ni se spune sa nu mancam nimic sau sa mancam foarte putin si asta sa fie pana in ora 18:00. Ei bine, ce este de facut?...

    mai mult
  • Cum te ajuta colesterolul sa slabesti Afectiuni

    Cum te ajuta colesterolul sa slabesti

    04.06.2019

    Sigur ai auzit de colesterol in repetate randuri si din cauza controverselor multe persoane au ajuns sa asocieze colesterolul cu ceva negativ pentru organism. Ei bine, studiile medicale arata ca...

    mai mult
  • Mananci de 5 ori pe zi si slabesti Diete cu putine calorii

    Mananci de 5 ori pe zi si slabesti

    23.05.2019

    Majoritatea dietelor restrictive cu care te-ai obisnuit presupun infometarea si asta pentru ca trebuie sa mananci rar si in cantitati foarte mici, iar combinatiile alimentare sunt mult prea simple...

    mai mult
  • Dusmanii care nu te lasa sa slabesti Experiente

    Dusmanii care nu te lasa sa slabesti

    30.04.2019

    Multe persoane se plang ca orice ar incerca ca sa slabeasca tot nu reusesc si au impresia ca se ingrasa si de la aer. Evident ca aceste persoane ajung sa fie frustrate si chiar nu le ajuta cu nimic...

    mai mult
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare