Slabirea uimitoare cu trufandale, ierburi aromatice, fructe si legume

Daca ne aflam in sezonul in cald, poti uita de consumul abuziv de carne, fast-food, zahar si alte de acest gen. Vei observa in jur ca pietele si magazinele abunda in tot felul de legume, trufandale si fructe si mai au si preturi destul de accesibile. O mancare banala devine instant mai interesanta daca adaugi chiar si putina culoare de contrast si orice mancare grea la stomac devine mai suportabila daca ai alaturi si o salata simpla de cruditati. In plus, nu vei acumula chiar toate caloriile. Noi iti propunem in schimb ceva si mai eficient pentru slabirea de vreme calda si anume cura de slabire cu legume, trufandale si fructe. Este atat de eficienta si purificatoare pentru organism incat unii pierd chiar si 1 kilogram pe zi sau jumatate de kilogram. Se poate tine 7 zile, apoi 2 zile pauza si apoi se poate repeta.
 
Daca si tu iti doresti o slabire cu un buget redus si care sa nu-ti dea prea mari batai de cap, atunci alege fara a mai sta pe ganduri aceasta cura de slabire de care mentionat la inceput. Este ideala chiar si pentru persoanele care urasc sa petreasca ore intregi in bucatarie pentru a gati, dar este binevenita si pentru persoanele mult prea ocupate care nu au timp sa gateasca chiar daca le place. 
 
Dieta de fata nu este deloc complicata, dar tot trebuie sa respecti anumite reguli simple, care sa-ti asigure rezultate cat mai bune. De asemenea, exista 2 variante pentru aceasta dieta si depinde de tine pe care o alegi in functie de preferinte.
 

Prima varianta a dietei cu legume, trufandale si fructe

 
Aceasta varianta este ceva mai stricta, dar nu te vei simti infometat. Cei care apeleaza la ea vor sa se asigure 100% scapa repede de surplusul de kilograme. Nu ai voie sa consumi nimic pe parcursul celor 7 zile de dieta in afara de legume, verdeturi, fructe si ierburi aromatice. Excludem aici cerealele cu zahar rafinat, branzeturile si lactatele si carnea chiar. Este vorba atat de o cura de slabire cat si de detox ca la carte. Vei scapa de toate substantele toxice din corp, tutun, alcool, etc.
 
Fructele le poti consuma in orice cantitate in prima parte a zilei si nu la cina pentru ca fermenteaza. In rest, poti consuma legume crude in orice cantitate si legume gatite la aburi, cuptor sau grill intr-o cantitate moderata.
 
Cei care tin aceasta dieta pot slabi si 5-6 kilograme pe saptamana, asta insemnand ca scapa de retentia de apa si grasime, in cazul in care nu-ti vine sa crezi ca numarul de kilograme pierdute este atat de mare intr-un timp scurt.
 
 
 
 
 

A doua varianta a dietei cu legume, verdeturi si fructe

 
Presupune ceva mai multa diversitate si este potrivita pentru a fi tinuta o perioada mai lunga de timp decat 7 zile. Ideea este sa consumi atat cele mentionate cat si putina carne, dar tinand cont de reguli simple. Si cu aceasta varianta poti slabi 4 kilograme pe saptamana fara infometare. Vei fi uimit sa afli ca dieta se tine pe anumite zile dupa cum se poate observa:
 
1.Fructe din plin
 
Da frau liber la consumul de fructe intregi sau salate de fructe in prima parte a zilei, iar dupa masa axeaza-te pe smootheiuri si ape aromatizate cu fructe si ierburi aromatice. Prima zi este de detox mai mult, pentru ca nu exista dieta eficienta fara detox.
 
 
2.Legume si trufandale
 
Consuma-le din abundenta la fiecare masa, mai ales in stare cruda. Poti diversifica si cu legume la grill sau la cuptor sau gatite la aburi 1-2 minute.
 
3.Salate din legume, fructe si trufandale
 
Poti consuma atat salate cat si smoothieuri si ape aromatizate.
 
 
4.Lapte si banane
 
Ai voie un pahar cu lapte vegetal dimineata si 6 banane intr-o zi. Nimic altceva!
 
 
5.Ziua rosiilor
 
Ai voie tot felul de salate de rosii in diverse combinatii, rosii coapte la grill sau cuptor cu verdeturi si supe crema de rosii. Vezi aici 6 salate de rosii inedite!
 
 
6.Branzica de vaci, legume si verdeturi
 
Adauga 1-2 linguri de branzica la legume crude sau gatite la grill. 
 
 
7.Mese solide plus mese lichide
 
 
Adauga 2-3 linguri de orez integral sau naut sau linte sau quinoa sau fasole rosie sau neagra cu salate de cruditati si smoothieuri din legume, fructe si verdeturi.
 
 

 

Tags:
slabirea cu fructe si legume
fructe si legume
trufandale
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare