Smartfood.ro, delicii la birou

Asa ca saptamana trecuta, auzind de Smartfood.ro, am purces a strabate cu atentie meniul, cu ochii dupa preaparate vegetariene, si apoi am pus hotarata mana pe telefon si i-am sunat. Inainte de orice, trebuie sa acord un punct alb faptului ca meniul nu trebuie descarcat in format PDF, cum e prin alte parti, iar fiecare fel de mancare are un link care mareste poza. De-asta suntem pe internet :).

Mancarea a venit repede. Nu am cronometrat, dar daca nu ajungi sa te uiti obsesiv la ceas, cautand sticksuri prin birou, inseamna ca vine suficient de repede. Si asta pe vremea urata, care da traficul peste cap mai rau decat "lucrarile" care au umplut orasul. Fiind vegetariana, nu va pot incanta despre povesti cu fripturi si tocanite, dar, mai ales ca suntem inca in post, pot sa va vorbesc despre paste primavera si supa de menta cu iaurt. Bune, domnule. Cel putin de paste nu am prea avut parte, mirosul imbietor silindu-ma sa le impart cu inca trei colege. Asta nu se intampla prea des.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Sa va mai spun ceva. Eu mananc invers. Am mancat intai una dintre cele trei prajituri comandate (fara comentarii :)) . Ma opresc cu gandul la tortul de morcovi pe care chiar nu am mai vrut sa il impart. Tortul de morcovi de la smarfood este ceva de vis: blat pufos, spuma usoara, morcovul preparat cum trebuie, nu exagerat de dulce...o minunatie.

Am incheiat gorios cu supa de menta si iaurt, extrem de racoritoare dupa ce ti-ai inceput masa cu dulciuri. Dupa ce m-am pus asa la cale, mi-am dat seama ca sunt multumita, ceea ce, sincer, rar s-a intamplat cand a venit vorba de mancare comandata. Asa ca m-am asternut sa scriu acest review, intru recomandarea calduroasa a celor de la Smartfood.ro.

Din cate inteleg, Smartfood apeeaza la un mod sanatos de preparare a produselor, fara aditivi, fara conservanti si fara compromisuri. Conceptul s-a nascut dupa o experienta personala materializata in cautarea unui echilibru alimentar, incercarea de a ajunge la o greutate ideala, completate de sport. Dupa cativa ani de studiu, 20 de kg mai putin si multiple incercari, Alex Militaru de la Smartfood.ro a  ajuns la o formula ce ofera deopotriva mancare gustoasa si sanatoasa.

 

Tags:
smartfood.ro
livrare la birou
comanda online
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare