Smoothie pentru femei insarcinate

Pentru ca in timpul sarcinii te lupti cu tot felul de pofte si pentru ca ai nevoie de o alimentatie sanatoasa, am decis sa cautam o varietate de smoothie pentru femei insarcinate.

Acest gen de combinatii, in care sunt amestecte in blender, legume, fruct, iaurt lapte si alte adausuri (miere, ghimbir, migdale sau cereale) sunt ideale in dieta femeii insarcinate.  In primul rand aduc o cantitate mare de nutrienti, de la fibre si vitamine, pana la minerale, protiene, carbohidrati si grasimi. In al doilea rand se pregatesc foarte repede, daca ai ingredientele de care ai nevoie la indemana, sunt ideale la micul dejun sau la gustari si, nu in ultimul rand sunt foarte .

Smoothie cu migdale. Pentru doua pahare ai nevoie de 200 de mililitri de lapte de migdale, lapte de soia sau lapte integral, doua banane mari, coapte, doua linguri cu varf de unt de migdale sarat, un sfert de lingurita de scortisoara. Amesteca laptele cu bananele in blener. Adauga untul de migdale dupa ce l-ai desfacut cu putin lapte. Adauga scortisoara. Omogenizeaza bine pana ce amestecul devine cremos. Decoreaza cu migdale prajite. In combinatie poti sa adaugi si o lingurita de pudra de ghimbir - taie greata si face face din acest somoothie un preparat ideal in primele luni de sarcina.

Poti sa folosesti banane congelate, iar laptele de migdale poate sa fie inlocuit cu iaurt sau lapte de vaca. Un pahar are 250 de calorii, si are calitatea de a te energia mai ceva decat o cana de cafea.

Unt de migdale gasesti in magazinele naturiste si este un aliment pe care merita sa-l consumi din cand in cand in timpul sarcinii pentru beneficiile lui nutritionale exceptionale.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Pentru idei de smoothie cu avocado, cu banane, capsuni sau zmeura, intrati pe SuntGravida.ro.

Tags:
Smoothie pentru femei insarcinate
smoothie
sarcina
retete smoothie
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • mamicamea.ro
    1. mamicamea.ro 08.07.2013 13:34

    ATentie la migdale, daca sunt consumate in cantitate prea mare pot da tot felul de alergii

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare