Somon cu mazare la cuptor
Este o reteta care nu-ti va rapi prea mult prin bucatarie, insa este suficient de sofisticata cat sa iti impresionezi prietenii.
Ingrediente:
Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!
- 175 grame file somon;
- o cana de mazare;
- o lingurita de cimbru uscat;
- 2 rosii;
- o lingurita de mustar Dijon;
- 3 linguri ulei de masline;
- 4 fire de ceapa verde;
- cateva rosii cherry taiate jumatati;
- sare si piper dupa gust;
- 2 fire de sparanghel (optional).
Mod de preparare:
Se aseaza somonul si rosiile cherry intr-o tava. Separat se amesteca uleiul de masline cu condimentele, ceapa verde si rosiile taiate cuburi mici. Se pune acest amestec peste somon impreuna cu sparanghelul si se baga la cuptor. Se lasa pana cand somonul se rumeneste bine.
Pofta buna!
2 Comentarii
cind se adauga mazarea?
eu prepar somonul separat la cuptor cu arome ptr. pe?te ,separat pun într-o tigaie amestec de legume le fierb cu pu?in ulei un pic ap? ,g?si?i în super market tot felul de amestec de legume.