Somon cu mazare la cuptor

Este o reteta care nu-ti va rapi prea mult prin bucatarie, insa este suficient de sofisticata cat sa iti impresionezi prietenii. 

Ingrediente:

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

- 175 grame file somon;

- o cana de mazare;

- o lingurita de cimbru uscat;

- 2 rosii;

- o lingurita de mustar Dijon;

- 3 linguri ulei de masline;

- 4 fire de ceapa verde;

- cateva rosii cherry taiate jumatati;

- sare si piper dupa gust;

- 2 fire de sparanghel (optional).

Mod de preparare:

Se aseaza somonul si rosiile cherry intr-o tava. Separat se amesteca uleiul de masline cu condimentele, ceapa verde si rosiile taiate cuburi mici. Se pune acest amestec peste somon impreuna cu sparanghelul si se baga la cuptor. Se lasa pana cand somonul se rumeneste bine. 

Pofta buna!

 

Tags:
somon la cuptor
ulei de masline
file de somon
mazare
ceapa verde
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • serban simona
    1. serban simona 03.09.2014 18:48

    cind se adauga mazarea?

  • titi
    2. titi 04.08.2015 12:47

    eu prepar somonul separat la cuptor cu arome ptr. pe?te ,separat pun într-o tigaie amestec de legume le fierb cu pu?in ulei un pic ap? ,g?si?i în super market tot felul de amestec de legume.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare