Spaghete Napoli

Te-ai intors seara tarziu de la birou si nu ai chef sa stai prea mult prin bucatarie, insa vrei ceva foarte bun? Iti recomandam spaghetele Napoli, sunt delicioase si usor de preparat.

Ingrediente:

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

- o jumatate de pachet de spaghete;

- 3-4 linguri de ulei de masline;

- 1 ceapa;

- 4 catei de usturoi;

- 6-7 rosii;

- patrunjel tocat marunt;

- busuioc proaspat;

- sare si piper dupa gust;

- cateva frunze de telina taiate marunt.

Mod de preparare:

Se fierb pastele al dente, adica un minut mai putin cat scrie pe pachet, se oparesc rosiile, se decojesc si se toaca nu foarte marunt. Intr-o tigaie puneti ceapa si usturoiul tocate marunt sa se perpeleasca in putin ulei de masline, cam 30 de secunde, dupa care adaugati rosiile, putina sare, patrunjelul, o parte din busuioc si telina. Lasati-le la fiert vreo 20-30 de minute. La final, adaugati busuiocul ramas, plus piper dupa gust, si puneti sosul peste paste. Ornati cu parmezan.

Pofta buna!

Reteta am gasit-o in Franke's Treats.

 

Tags:
spaghete napoli
spaghete vegetariene
retete spaghete
retete paste
spaghete cu sos de rosii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare