Sparanghel cu oua, cartofi si branza la cuptor

Ai prin frigider o legatura de sparanghel si nu stii ce sa gatesti cu ea? Cea mai simpla reteta: sparanghel cu oua, cartofi si branza la cuptor. 
 
Ingrediente:
 
- o legatura de sparanghel;
 
- 5 oua;
 
- 100 ml lapte;
 
- 2 linguri smantana;
 
- 100 grame branza telemea maruntita;
 
- 200 grame branza ricotta;
 
- 100 grame parmezan dat pe razatoare;
 
- 4 cartofi taiati cuburi si curatati de coaja;
 
- ulei;
 
- patrunjel pentru ornat;
 
- sare si piper.
 
 
Mod de preparare:
 
1. Incalzeste cuptorul.
 
2. Pune sparanghelul la fiert pentru 2-3 minute, cat sa se inmoaie, apoi clateste-l cu apa rece si taie-l bucati mai mici.
 
3. Fierbe cartofii.
 
4. Bate bine ouale, apoi amesteca-le cu laptele, cartofii fierti, smantana si branzeturile. La sfarsit, adauga si bucatile de sparanghel.
 
5. Unge o tava rotunda cu ulei, aseaza toata compozitia si las-o la cuptor sa se rumeneasca.
 
5. Serveste aceasta mancare cu salata verde.
 
 
Pofta buna!
 
 
Sursa: recipes.sainsburys.co.uk.
 
Tags:
sparanghel
retete sparanghel
mancaruri la cuptor
cartofi la cuptor
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare