Ai prin frigider o legatura de sparanghel si nu stii ce sa gatesti cu ea? Cea mai simpla reteta: sparanghel cu oua, cartofi si branza la cuptor.
Ingrediente:
- o legatura de sparanghel;
- 5 oua;
- 100 ml lapte;
- 2 linguri smantana;
- 100 grame branza telemea maruntita;
- 200 grame branza ricotta;
- 100 grame parmezan dat pe razatoare;
- 4 cartofi taiati cuburi si curatati de coaja;
- ulei;
- patrunjel pentru ornat;
- sare si piper.
Citeste si Chiftelute cu broccoli si branza.
Mod de preparare:
1. Incalzeste cuptorul.
2. Pune sparanghelul la fiert pentru 2-3 minute, cat sa se inmoaie, apoi clateste-l cu apa rece si taie-l bucati mai mici.
3. Fierbe cartofii.
4. Bate bine ouale, apoi amesteca-le cu laptele, cartofii fierti, smantana si branzeturile. La sfarsit, adauga si bucatile de sparanghel.
5. Unge o tava rotunda cu ulei, aseaza toata compozitia si las-o la cuptor sa se rumeneasca.
5. Serveste aceasta mancare cu salata verde.
Pofta buna!
Sursa: recipes.sainsburys.co.uk.
Calculator
Planifica-ti meniulIntreaba specialistul
prev
next
Adreseaza o intrebare
-
Dietetik raspunde
Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...
-
Andra Chirnogeanu
Fitness trainer Fitcurves