Sparanghel cu susan si sos de citrice

 Ingrediente pentru 2-4 portii:
-1 legatura de sparanghel,
-lingurita cu suc de lamaie,
-3 lingurite cu unt,
-1 lingura cu seminte de susan, plus cateva pentru garnitura,
-2 lingurite de suc de portocale,
-1 lingura cu ulei de susan,
-sare.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Mod de pregatire
Curata sparanghelul. Pune apa si sare intr-un vas, adauga un pic de suc de lamaie si sparanghelul. Lasa vasul pe foc pana cand sparanghelul devine moale. Scoate sparanghelul si pune-l intr-un vas cu apa rece, pentru a-i mentine culoarea vie.

 

Topeste 3 lingurite cu unt in tigaie. Adauga o lingura cu seminte de susan, amesteca doua-trei minute si da focul la mediu. Adauga o lingura cu suc de lamaie, 2 lingurite cu suc de portocale, presara deasupra o lingura cu ulei de susan. Amesteca. Adauga sare dupa gust. Pune sparanghelul in sos si amesteca. Se serveste cald cu garnitura de seminte de susan.

 

Pofta buna!
 

Tags:
sparanghel
susan
citrice
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare