Strugurii sunt solutia

Trendul ascendent in materie de marimi ma sperie ingrozitor. Daca in liceu tricourile S imi erau largute acum marturisesc cu rusine ca M-urile se muleaza rusinos pe corpul meu sedentar. Din frustrari vin ideile asa ca dupa ce am facut un brain- storming pe twitter am aflat cum as putea sa scad masura la haine cu doua numere.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ati vazut Secretul lui Bachus ? Ei bine asta e solutia. Nu, nu intelegeti gresit nu vorbesc despre vin aici ci despre materia prima a licorii magice. Strugurii. Mici si rosii merita un rol principal in Harry Potter pentru ca absorb ca prin minune excesul de ap? din organism ?i te intineresc cu patru ani.

 

Metodele de utilizare se impart in 2 : intern si extern. Pentru ca mi s-a luat de diete ca de struguri acri, voi lasa cura cu struguri la urma. Asadar sa incepem cu impachetarile in extract natural de struguri si alge marine, care ajuta la arderea grasimilor. Este mai exact un peeling corporal care se face o data pe saptamana .

 

Copii, nu faceti asta acasa, mergeti la un salon specializat ! Acolo are loc o infoliere intr-o folie de celofan speciala pentru terapii, care mai apoi e acoperit de un cearceaf din plastic de unica folosinta. In noua forma de cocon vei fi introdusa la termosauna timp de cel mult o ora. Acolo vei sta ca pe jar ce-I drept, daaar cu folos, pentru ca vei elimina nu numai apa dar si toxinele retinute in corp si grasimile se vor arde in mod natural. Acelasi lucru incercam sa il fac si eu infasurandu-ma in folie de sus pana jos cand mergeam la alergat , dar nu am reusit decat sa ma ranesc iar kilogramele au ramas la locul lor, stranse frumos in celofan. Aici e mult mai simplu, stai si slabesti, fara pic de efort.

 

Dupa prima sedinta chiar poti da jos pana la un kilogram iar dupa zece tratamente iti cauti surplusul de 7 kilograme fara sa le mai gasesti. In plus pielea iti va fi mult mai tonifiata si elastic dupa impachetarile cu struguri iar aspectul de coaja de portocala se va estompa chiar dupa primele trei sau cinci sedin?e. Revenind la dieta cu struguri va spun de pe acum ca nu se consuma in varianta lichida :D Regimul trebuie tinut maxim doua saptamani timp in care una din mesele zilnice va fi alcatuita complet din struguri.

 

Daca vreti sa diversificati propun ca aperitive niste stafide, felul intai struguri albi si felul 2 din cei rosii. Pe tot parcursul regimului, este interzis consumul de carne ?i zahar, which really sucks !

Tags:
slaba
cura de stuguri
diavolul se imbraca de la prada
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Vizitator
    1. Vizitator 24.05.2010 22:46

    Nu chiar sucks regimul, mai sunt si vegetarieni printre noi :D plus ca strugurii sunt dulci ei in sine, iar consumarea unei mese exclusiv din struguri iti poate satura pofta de dulce. Deci poate merge, ambitie sa fie!!!

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare