Sucul de aloe vera-sanatate pura

Secrete 16.06.2009 Madalina Stama

Gama de produse pe baza de aloe vera este destul de mare. In ceea ce priveste beneficiile consumului plantei pentru uz intern, acestea sunt:
-imbunatatirea circulatiei,
-reglarea tensiunii sangelui,
-promovarea vindecarii oaselor si incheieturilor,
-intarirea sistemului imunitar, care lupta impotriva bacteriilor,
-vindeca tesuturile interne distruse,
-vindeca ulcerul,
-reduce simptomele de constipatie si chiar le elimina,
-mentine constant nivelul de zahar din sange si
-ajuta in vindecarea psoriazisul.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Consumul de doua pana la patru pahare cu suc de aloe vera este reprezinta cantitatea necesara pentru a te bucura de toate aceste beneficii. Daca vei consuma suc de aloe zi de zi, acest lucru poate corecta problemele cauzate de o digestie greoaie. In plus imbunatateste circulatia sangelui, ca efect ajuta organismul sa se detoxifice si curata colonul.

 

Gratie proprietatilor de detoxifiere ale sucului de aloe vera si sangele este curatat de toxine. Daca suferi de probleme stomacale sau intestinale poti servi suc de aloe vera pentru a ajuta tractul digestiv sa functioneze mai usor. Pe langa acest beneficiu, aloe vera ajuta la dilatarea capilarelor (vasele superficiale de sange) si participa la cresterea celulelor tocmai prin imbunatatirea circulatiei sangelui.

 

Si poate unul dintre cele mai mari beneficii ale sucului de aloe vera este utilizarea acestuia in operatie ca agent antibacterian si antifungic, prevenind rana sa nu se infecteze si sa nu se raspandeasca infectia in organism. Sucul de aloe vera consumat zilnic ajuta la mentinerea starii de sanatate, promoveaza buna-dispozitie si confera energie.

 

Sucul de aloe vera si pierderea in greutate
Unul dintre cele mai mari beneficii ale sucului de aloe vera in societatea de azi este abilitatea de a interveni in procesul natural de pierdere in greutate. Aloe vera reduce si stabilizeaza indexul masei corporale prin stimularea ratei metabolismului in celulele din ficat pentru ca in aceasta maniera sa se consume mai multa energie.

 

Energia consumata provine din depozitele de grasimi si carbohidrati din organism. Consumul zilnic de suc de aloe vera a fost asociat cu realizarea a mai multor exercitii pe saptamana. Asa cum probabil stii exercitiile fizice sunt bine-venite pe langa o dieta echilibrata, sanatoasa pentru ca stimuleaza arderea grasimilor, ceea ce te ajuta in lupta cu kilogramele in plus si te mentine in forma.

 

Tags:
aloe vera
sanatate pura
suc
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
18 Comentarii
  • Dorina
    1. Dorina 17.06.2009 16:30

    e foarte bine ce spune-ti de aloe vera,dar de unde luam sucul de aloe vera? dorinanneagu@yahoo.com

  • Helga Carvalho Da Silva
    2. Helga Carvalho Da Silva 24.06.2009 13:21

    Am o fetita de 3 ani,are 13 kg.E bine si pentru sanatatea ei daca bea sucul Aloe Vera?

  • Jeanne
    3. Jeanne 26.06.2009 19:19

    Foarte interesant acest articol!Dar de unde se poate procura acest suc de aloe? Am aflat de mai mult timp de beneficiile acestui suc-minune dar voiam sa stiu cat mai multe despre acesta iar acum m-am convins. De aceea va mult de tot sa-mi spuneti cum pot face rost de el atat pt. mine cat si pentru familia mea. Multumesc mult ;)

  • rodica
    4. rodica 07.07.2009 18:32

    este extraordinar articolul! aveti incredere, sper sa ajute multa lume

  • Alcorgea
    5. Alcorgea 23.07.2009 03:39

    Va multumesc ca existati! Un site extrem de interesant, cu solutii pentru orice afectiune si la indemana tuturor. Felicitari!

  • Silvia
    6. Silvia 03.04.2010 13:46

    Sucul de Aloe este un tonic puternic pentru ficat si splina, pentru singe si sistemul reproducator femeiesc dar actioneaza si asupra tuturor tesuturilor. Aceasta se datoreaza continutului mare de substante minerale (calciu, fosfor, fier, cupru etc.), hormoni cu efect antiinflamator si stimulator al refacerii tesuturilor, aminoacizi, vitamine. http://www.ziaruldeiasi.ro/naturist/sa-preparam-singuri-suc-de-aloe-vera~ni4l2l

  • Silvia
    7. Silvia 03.04.2010 13:47

    In casa obtinem suc proaspat prin centrifugarea frunzelor recoltate manual cite trei-cinci frunze de la aceeasi planta la interval de aproximativ doua luni. Ca tonic se pot lua cite doua lingurite de suc proaspat de trei ori pe zi inamestec cu apa sau suc de mere. (tot de la adresa de maisus)

  • monica
    8. monica 24.08.2010 19:54

    nu e bun pt fetita....pe prospect spune ca de la 18 ani se poate folosi sucul...bafta..

  • Vizitator
    9. Vizitator 05.10.2010 14:48

    am 2 plante vechi de 3 ani, sunt bine dezvoltate, le-am ingrijit cu drag si acum vreau sa le folosesc,dar care e cea mai buna reteta? unii spun sa dai prin masina de tocat carne frunzele cu totul, altii sa scoti doar sucul, tai frunza pe lung si scoti sucul prin radere cu o lingura de lemn, altii sa le centrigughez.,adica prin storcator? nu ar fi mai bine sa le macin cu blenderul? sau in mojar, cu o lingura de lemn? Mama mea rupea pur si simplu cate 1-2 cm de frunza si o manca asa, cu miere.Va rog, dati-mi un sfat, care e cea mai buna vatianta?

  • maria proca
    10. maria proca 24.10.2010 00:27

    va pot da exact informatii de unde sa va procurati suc natural 100%,fara alte adaosuri

  • Mariyannee
    11. Mariyannee 23.11.2010 09:38

    Femeile isarcinate pot consuma sucul de aloe vera impotriva arsurilor stomacale??

  • ciobotaru
    12. ciobotaru 23.11.2010 13:24

    un copil de 9 ani poate consuma sucul de av. si daca da ce cantitate? il putem gasi la plafar???????????????????

  • Vizitator
    13. Vizitator 24.11.2010 17:47

    fiind vorba de un copil dar -tinand cont ca sucul de a v nu contine nimic toxic in el - cum ar fi rostopasca de ex, cred ca in cantitati moderate ati putea sa-i dati! sanatate maxima!

  • maria proca
    14. maria proca 15.12.2010 18:34

    dc vreti suc de aole vera organic 100% gasiti la cei de la life care,care au si suc de noni si multe suplimente bio cu certificari si la cele mai bune preturi.dc doriti cod de logare:349291 si adresa de mail:maria.proca@gmail.com

  • dan
    15. dan 23.03.2011 16:57

    un articol de remarcat, anca nedescoperite proprietatiile ei este o planta de pretuit ... avand probleme grave de sanatate , am urmat un tratament antibiotic inportat din Franta, foarte foarte scump aproape inposibil sa a-mi permit... o boala, nevindecabila(sindrom hemoragic intern) o boala a ficatului. matusa mea ma salvat cu aceasta planta Aloe vera. planta adevarata se cheama Aloe Barbadensis Miller si trebuie sa ajunga la maturitate, adica sa aiba 5 ani . as putea sa va dau informati despre ia. si despre reteta care cred ca mia salvat viata...La copi poate sa fie administrata an cantitati m-ai mici ,trebe de stiut ca nu are contra indicati, ajuta pentru tratarea bronsitei, asmului bronsic anemiilor severe, anpotriva multor tipuri de cancer, demonstrat de o echipa de cercetatori chinezi , si nu numai. danrusu83@yahoo.com pentru orce info

  • szigiszmund
    16. szigiszmund 26.03.2011 01:05

    puteti gasi sucul de aloe vera in magazinele aldi (cel putin aici in portugalia se gaseste) la un pret de 4 euro sticla la litru

  • dana
    17. dana 30.07.2011 13:56

    eu lucrez la un plafar pe codrii neamtului.libelula se numeste,in sector 3 pe langa auchan.am rezultate fffff bune cu aloe vera de la secom,sticla e de 1 l si costa 56 lei.va stau la dispozitye

  • Alexandru Mircescu
    18. Alexandru Mircescu 14.05.2019 17:49

    Am cumparat o frunza de aloe in speranta ca am sa gasesc informatii ca sa prepar suc si am aflat ca trebuie sa tai frunza in lung si sa curat cu o lingura.Speram sa aflu daca se diluiaza sau sa adaug ceva si cum se foloseste.Este cum va secret?

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare