Sucul de sfecla rosie, morcov si mar - bautura miracol pentru detoxifierea organismului

Printre cele mai sanatoase sucuri pe care le poti consuma si printre cele mai eficiente cand vine vorba de curatarea ficatului, colonului si rinichilor de toxine se numara sucul de sfecla rosie, morcov si mar, o bautura mentionata pentru prima oara in medicina traditionala chineza.
 
Aceasta bautura ajuta la imbunatatirea starii generale de sanatate daca este consumata perioade mai mari de timp, chiar si 2-3 luni de zile, si poate fi folosita ca tratament de ameliorare a simptomelor cancerului la plamani, dar si al altor tipuri de cancere. De asemenea, ea ajuta creierul sa se mentina sanatos, imbunatateste circulatia sangelui, scade presiunea arteriala, imbunatateste digestia, accelereaza tranzitul intestinal, trateaza constipatia, are efecte anti-imbatranire, ajuta in procesul de slabire, hidrateaza si elimina toxinele din organism.
 
Calitatile acestei bauturi miraculoase nu se opresc aici, ea mai ajuta la intarirea sistemului imunitar, energizarea organismului, ameliorarea hemoroizilor si calmarea durerilor menstruale. Despre aceasta bautura se crede ca este foarte eficienta mai ales pentru prevenirea aparitiei celulelor canceroase.

Cum se prepara?
 
Foarte simplu! Amesteca bine-bine cu blenderul o radacina de sfecla rosie cruda, curatata de coaja, 2 morcovi si un mar curatat de coaja si tocat cuburi. Daca gustul ti se pare prea neplacut, adauga si putin suc de lamaie sau lime.
 
Printre cei mai importanti nutrienti pe care ii contine acest suc se numara vitamina A, vitaminele B1, B2, B6, C, E si K, acid folic, zinc, magneziu, potasiu, fosfor, calciu, cupru, sodiu, fier, seleniu, plus tot soiul de antioxidanti importanti pentru detoxifierea organismului si pentru sanatatea cardiovasculara.
 

Cum consumi acest suc in cura de detoxifiere?
 
Cel mai bine este sa consumi un pahar de suc in fiecare dimineata pe stomacul gol, cu o ora inainte de micul dejun. 
 
Sucul de sfecla rosie cu morcov si mar poate fi consumat de 2 ori pe zi, inainte de micul dejun si intre pranz si cina, eventual pe la ora 5 dupa-amiaza. Acest obicei poate fi mentinut zilnic pentru o perioada de 1-3 luni.
 
 
Sursa foto: relayfoods.com
 
Tags:
suc sfecla rosie
morcov
mar
detoxifiere
sanatate
dieta
detoxifiere ficat
detoxifiere rinichi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Dorina
    1. Dorina 26.05.2017 08:24

    Dc nu faceti livrari si in Eu ?

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare