Sufleu de morcovi

Ingrediente:

- 500 grame de morcovi, taiati in bucati medii
- 100 grame de unt
- 1 lingurita extract de vanilie
- 3 oua
- 3 linguri de faina
- 1 lingurita praf de copt
- ½ lingurita de sare
- 100 grame zahar

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Pregatiti o caserola termorezistenta.

Fierbeti intr-o oala mare apa cu sare. Adaugati morcovii si fierbeti pana sunt moi, 15-20 minute.

Scoateti morcovii si pisati-i, apoi adaugati untul, extractul de vanilie si ouale si amestecati bine. Adaugati peste faina, praful de copt, sarea si zaharul, amestecati bine pana se omogenizeaza. Transferari amestecul in caserola. Introduceti la cuptor timp de 45 minute.

Portii: 6
Calorii: 318; Grasimi: 17.6 g;Colesterol: 106 g; Sodiu: 492 g;Fibre: 2,6 g; Proteine: 4,5 g.

Pofta buna!

Tags:
morcovi
unt
oua
faina
zahar
extract de vanilie
unt
sufleu de morovi
zahar
retete vegetariene
retet fara caren
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare