Supa crema de pui

Ingrediente:

3 linguri orez
100 g telina, tocata
600 ml ciorba de pui (fierbinte)
400 ml lapte (fierbinte)
Patrunjel, pentru décor

Mod de preparare:

1.    Fierbeti orezul si telina intr-o cratita pana cand se inmoaie. Scurgeti si strecurati bine.
2.    Amestecati orezul cu ciorba de pui si lapte, apoi condimentati pentru gust.
3.    Presurati patrunjel pe deasupra si serviti.

Aceasta reteta este pentru patru portii. O portie (167 g) contine: 142 calorii, 5.6 g grasime dintre care 3.1 g grasime saturata, 1.7 g grasime mononesaturata si 0.4 g grasime polinesaturata, 17 mg colesterol, 651 mg sodiu, 382 mg potasiu, 14.9 g carbohidrati, 0.3 g fibre, 0.8 g zahar si 8.4 g proteine.

Pofta buna!
Tags:
orez
telina
ciroba de pui
lapte
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare