Stiai ca supa de pui te ajuta sa scapi mai repede de raceala? Azi iti recomandam o supa satioasa cu pui si fasole uscata.
Cum se prepara?
Ingrediente:
- 2 bucati de piept de pui taiate mai mic;
- o cana de fasole uscata, fiarta in cateva ape;
- o ceapa;
- o lingura ulei masline;
- 2 catei de usturoi;
- o jumatate de radacina de telina;
- 2 morcovi;
- 2 cartofi;
- sare si piper dupa gust;
- 2 linguri parmezan ras;
- o legatura de patrunjel;
- cimbru proaspat sau uscat.
Citeste si Ciorba turceasca de linte.
Mod de preparare:
1. Pune fasolea sa fiarba in mai multe ape, apoi scurge-o si pune-o intr-un vas separat.
2. Pune uleiul la incins, adauga ceapa tocata, apoi usturoiul, tocat si el, 2 linguri de apa, putin cimbru uscat, telina, morcovii, cartofii, bucatile de pui, sare si piper. Completeaza cu apa si lasa sa fiaba supa vreo 20 de minute. Adauga fasolea deja fiarta si mai lasa supa pe foc pana cand toate ingredientele sunt fierte.
3. Orneaza supa cu patrunjel, cimbru si parmezan ras.
Pofta buna!
Sursa foto si reteta: kitchensanctuary.com.
Calculator
Planifica-ti meniulIntreaba specialistul
prev
next
Adreseaza o intrebare
-
Dietetik raspunde
Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...
-
Andra Chirnogeanu
Fitness trainer Fitcurves