Supa de cartofi cu mere si branza

Ingrediente:

un bol cu felii de ceapa, o patrime de bol cu bucatele de praz, patru mere mari (Granny Smith) curatate, spalate si taiate cubulete, plus un alt mar (pentru garnitura), doua cesti cu supa de pui (cu un pic de sare), o frunza de laur, o jumatate de lingura de sare, o patrime de cimbru (uscat), trei cesti de lapte, sase cartofi mici (curatati si taiati), patru bucati de branza alba, cremoasa, taiata in cubulete mici.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Mod de preparare
Adauga intr-un vas ceapa, prazul (maruntit) si bucatelele de mar. Lasa vasul pe foc pana se incalzeste, timp de 5-7 minute. Adauga supa de pui, frunza de laur, sare si cimbru.
Lasa vasul sa fiaba la foc mic timp de 15 minute.

 

Scoate frunza de laur, iar apoi opreste focul.
Combina intr-un alt vas cartofii si laptele. Lasa cartofii sa fiaba la foc mediu timp de 15-20 de minute. Amesteca frecvent.
Combina supa cu amestecul de cartofi si adauga la final branza. Lasa vasul pe foc doar ca sa se incalzeasca.
Toarna supa in boluri si garniseste-o cu felii de mar. Serveste-o imediat!

 

Valori nutritive
O portie contine: 378 de calorii, 18 gr proteine, 65 gr carbohidrati, 6 gr grasimi, 25 gr colesterol, 514 mg sodiu, 6 gr fibre, 1 mg potasiu, 438 mg calciu.
Pofta buna!

 

Tags:
ceapa
praz
mere
supa de pui
cartofi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare