Supa de fasole cu piept de curcan afumat

Ingrediente pentru 4 portii:
-1 ardei gras verde,
-200 grame piept de curcan fiert si afumat,
-1/2 de legatura de patrunjel,
-3 conserve de fasole alba (400 grame),
-1.5 cuburi pentru supa de legume, dizolvate in 750 ml de apa,
-1 lingura cu ulei,
-1/4 de lingurita cu boia,
-sare.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Mod de preparare
Ardeiul se spala, se curata si se taie in cuburi mici. Pieptul de curcan se taie bucatele. Patrunjelul se spala dupa care frunzele se toaca marunt. Fasolea se pune intr-o strecuratoare si se spala cu apa rece, o treime se pune deoparte intr-un vas. Restul de fasole se pastreaza impreuna cu supa de legume.

 

Se prajesc ardeiul si pieptul de curcan in ulei, la foc mediu, timp de 5 minute, amestecand continuu. Dupa aceasta se adauga fasolea pasata, fasolea intreaga, boiaua si totul se dau in clocot.

 

Se fierbe supa la foc mic timp de 3 minute, se presara patrunjel si sare.

 

Valoarea nutritiva
O portie are: 380Kcal, 27 grame proteine, 7 grame grasimi, 71 grame carbohidrati.

 

Pofta buna!

Tags:
fasole
curcan afumat
ardei gras verde
patrunjel
supa d elegume
ulei
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare