Supa de galuste cu rosii

Daca va place supa cu galusti mai colorata, nu ezitati si adaugati-i rosii, este delicioasa.

Ingrediente:

- 3 cepe mari curatate de coaja;
- 2 morcovi tocati cat de mare va place;
- 3-4 rosii coapte bine, fara pielita, tocate marunt;
- 1 dovlecel taiat cuburi;
- un sfert de radacina de telina;
- 2 cartofi taiati cuburi;
- un pastarnac;
- ulei de masline;
- 1 ou;
- gris;
- patrunjel;
- sare dupa gust;

Mod de preparare:

1. Puneti o oala plina cu apa la fiert. Adaugati cepele intregi, morcovul, telina si pastarnacul.

2. Dupa 5-7 minute de fiert, adaugati cartofii si rosiile.

3. Dupa alte 5-7 minute de fiert, adaugati si dovlecelul tocat cuburi, plus sare dupa gust.

4. Dupa ce se fierb toate ingredientele, scoateti ceapa, pastarnacul si telina si aruncati-le.

5. Faceti intr-un bol galustele. Bateti bine oul, dupa care adaugati putin ulei de masline si putina sare. Adaugati treptat grisul pana se face o pasta de consistenta smantanii. Uleiul de masline ajuta galustele sa nu se intareasca si sa fie pufoase.

6. Puneti galustile in oala cu o lingurita si stingeti focul.

7. Ornati cu patrunjel.



Pofta buna!

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Tags:
supa de galuste cu rosii
supa de galustei reteta
galuste moi
supa cu galuste
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare