Supa de macris

Pentru aceasta aveti nevoie de:

-ceapa (de dimensiune mica, tocata marunt);

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

-1,5 litru de supa de pui (cu putine grasimi),

-2 cartofi (de dimensiune mica, taiati cubulete),

-3 gramajoare de macris (fara codite), sare si piper.

 

Prima data se caleste ceapa, aveti grija sa nu o ardeti! Supa, cartofii se pun intr-un vas si se lasa la foc mic sa fiarba pana cand cartofii se inmoaie. Se presara piper si sare.

 

Simtiti deja cum aburii survoleaza bucataria? Dar inca nu este gata. Se adauga si macrisul si se mai lasa vasul pe foc cam 3 minute.

 

Dupa ce au expirat cele 3 minute, vasul se ia de pe foc, se duce intr-un loc racoros si apoi folosindu-va de un blender se amesteca bine, pana cand obtineti o supa-crema. Se poate servi atat calda cat si rece.

 

Sa aveti pofta!
 

Tags:
macris
ceapa
supa de pui
cartofi
sare
piper
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare