Supa de spanac cu linte rosie

Te-ai gandit vreodata la combinatia de spanac cu linte rosie intr-o supa crema? Aceasta supa este foarte hranitoare, de aceea nu ezita si prepar-o cat mai des.

Ingrediente:
 
- 300 grame spanac;
 
- o cana de rosii taiate cuburi;
 
- o jumatate de conserva de rosii cuburi in suc propriu;
 
- ulei;
 
- o cana de linte rosie;
 
- 2 morcovi;
 
- 2 catei de usturoi;
 
- o ceapa;
 
- sare si piper;
 
- pudra chilli (optional).
 

Mod de preparare:
 
1. Incalzeste putin ulei intr-o tigaie, adauga ceapa, morcovii si usturoiul si lasa-le 6-8 minute pana incep sa se inmoaie. Amesteca in continuu ca sa nu se arda.
 
2. Adauga rosiile tocate cuburi si pe cele din conserva, lintea, sarea si piperul, o cana de apa, apoi, dupa 10 minute, spanacul si inca o cana de apa.
 
3. Lasa-le sa fiarba pana cand lintea este gata, adauga apa daca mai este nevoie. 
 
4. Daca vrei ca supa sa aiba o textura cremoasa, amestec-o cu blenderul.
 
5. Consuma supa acrita cu lamaie si cu o garnitura de orez.
 
 
Pofta buna!
 
 
Sursa: bbcgoodfood.co.uk.
 
Tags:
supa spanac
supa linte si spanac
retete supe
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare