Supa de sparanghel cu hrean

Hreanul te apara de raceala, iar sparanghelul amelioreaza durerile si inflamatiile din corp, reduce riscul de boli de inima si detoxifiaza, asa ca punem aceste ingrediente impreuna si facem o supa gustoasa numai buna pentru perioada ploioasa.

Ingrediente 
  • 500 de grame de sparanghel
  • 30 grame de unt 
  • 1 ceapa 
  • 2 linguri de smantana 
  • 1 lingura de hrean 
  • patrunjel
  • pare, piper
Topeste untul si caleste ceapa tocata pana cand aceasta devine translucida. Adauga si sparanghelul si mai tine pe foc 5 minute, timp in care amesteci din cand in cand. Toarna 450 de mililitri de apa fierbinte si lasa supa sa fiarba pentru 15 minute. 
 
Intre timp, amesteca hreanul cu smantana, iar cand legumele s-au fiert pune-le in blender. Serveste supa de sparanghel cu crema de hrean si cu patrunjel pe deasupra. 
 
 
Tags:
supa
sparanghel
hrean
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare