Supa de visine

Ingrediente: 
jumatate de kg de visine coapte bine 
2-3 linguri de zahar 
coaja de lamaie 
3-4 cuisoare 
esenta de vanilie 
apa (cam un litru si jumatate) 
250 ml smantana dietetica 


 
Visinele se spala bine, si li se indeparteaza samburii si coditele. Se pun la fiert impreuna cu zaharul, cuisoarele si coaja de lamaie. Eu am folosit o bucata de coaja de lamaie careia i-am indepartat toata partea alba, dar, daca va  place, o puteti rade in supa.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Am lasat toata minunea la fiert, vre-o 15-20 de minute. La final, am adaugat esenta de vanilie si smantana. Am mai lasat-o sa dea un clocot, apoi am luat-o de pe foc si am lasat-o sa se raceasca. 

 

Normal ca nu am asteptat sa fie gata si am gustat-o! Sa stiti ca nu e rea nici calda, dar rece si cu frisca deasupra, e cevaaaa.... ! 
 
Supa de visine se este perfecta dupa ce a stat cateva ore in frigider. 

100 de g de supa de visine contin: 72 g calorii, 1,5 g proteine, 0,5 g lipide si 13,1 g carbohidrati 

Tips: In locul visinelor se pot folosi cirese, piersici sau orice alte fructe va plac, din compot sau proaspete.


Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare