Supa minestrone de toamna

Supa minestrone vine tocmai din Italia si contine legume proaspete, de sezon, paste si parmezan. Astazi va invitam la o supa minestrone de toamna. 

Ingrediente 
1 ceapa medie tocata 
4 morcovi cubulete
4 tije de telina cubulete 
1 dovlecel cubulete 
1 cana de kale, tocate 
2 cartofi mari, cuburi
2 catei de usturoi 
1 conserva de rosii 
3 cani si jumatate de supa de vita sau de legume 
1 conserva de fasole 
parmezan
2 linguri de ulei de masline 
1 crenguta de rozmarin proaspat
 
Incinge uleiul intr-o oala, apoi caleste ceapa, morcovii, telina, dovleceii. Adauga usturoiul si rozmarinul si mai tine pe foc inca 2 minute. 
 
Pune si kalele, cartofii si rosiile tocate. Tine pe foc pana se inmoaie kalele, apoi adauga supa, fasolea si fierbe in jur de 40 de minute sau pana cand sunt gata cartofii. 
 
Serveste supa fierbinte, cu parmezan ras. 
 
 
Tags:
Supa
minestrone
legume
toamna
dovlecei
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare