Supa vegetariana
Astfel, pentru patru portii ai nevoie de: 2 lingurite de ulei vegetal, 1 ceapa (curatata si tocata marunt), doua laptuci (spalate, curatate si tocate), 1 litru de supa de legume, 1 cartof copt (curatat si taiat in cubulete) si doua cutii de mazare (verde, congelata).
Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!
Pune uleiul intr-o tigaie si caleste laptucile si ceapa. Apoi, cu grija, toarna supa de legume intr-o oala, in care adauga ceapa, laptucile si cartoful copt. Nu lasa vasul pe foc mai mult de 20 de minute. Dupa ce s-au scurs cele 20 de minute, adauga mazarea in supa si mai lasa vasul pe foc pret de 5 minute.
Cand supa e gata, ia vasul de pe foc. Lasa supa sa se raceasca si cu un blender (manual) amesteca bine. Rezultatul ar trebui sa fie o minunata supa-crema de legume. In caz ca ce ti-a iesit tie acolo nu arata nici pe departe a ce spun eu, pune mana pe blender si mai amesteca. Cand in cele din urma este gata, se codimenteaza si se serveste cu paine.
Sa ai pofta!
1 Comentarii
Vin cu rugamintea la cei ce citesc acest mesaj, CE SUNT LAPTUCII, cum arata , de unde se culeg, sau de unde se cumpara, ce proprietati au ? Am gasit undeva o dieta Daneza,in care unul din alimentele principale sunt aceste laptuci sub forma de salata, Va multumesc