Sutienul pentru fund

Daca dolofanele fac ochii cat ceapa cand aud susoteli pe la colturi pe seama gabaritului lor, frustrarile femeilor defective de posterior sunt la fel de mari.

 
Ba poate chiar o uncie mai mult pentru ca, spre diferenta de kilogramele care pot fi date jos fundul nu se pune la dospit pe model cozonac. Recte, nu creste intr-o zi cat altii intr-un an.De ani de zile prietenii, obositi sa tot priveasca cum turul pantalonilor nu are ce sa-mi acopere, mi-au promis un cadou inedit la implinirea unui sfert de secol. Un implant cu silicon in posterior.
 

Partea proasta este ca asta se intampla fix in mijlocul crizei financiare care ne-a lasat mai mult sau mai putin lefteri, mai mult sau mai putin economi. S-au scormonit prin toate buzunarele, au golit toate conturile in van. Banii pentru o astfel de operatie nu s-au strans si pace. Mai inventivi din fire s-au orientat spre alta varianta. Una care sa nu presupuna costuri uriase si nici bisturiu.

 

Asa se face ca am primit un sutien pentru fund. Odata pus imi face lifting instant…la posterior. Pe numele lui “Biniki”, sutienul pentru fund nu e sesizabil prin haine si in plus mi-a devenit aliat de baza.

 

Beyonce, J-Lo, dati-va fundurile mai la o parte, mi-am facut intrarea in scena si ma pregatesc sa va bag intr-un con de umbra. Oh yeah, atat de mare mi-e noul fund !

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tags:
fara fund
sutien pentru fund
Beyonce
f und mai frumos
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
 • Vizitator
  1. Vizitator 02.04.2010 20:00

  si eu vreaaaau! unde se gaseste?

 • mada
  2. mada 03.04.2010 13:25

  suna grozav, dar oare nu incomodeaza?

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
 • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

  Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

 • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
  Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare