Tagliatelle cu mozzarella, ardei gras si dovlecel

Retetele de paste sunt mereu solutia cea mai rapida pentru momentele in care nu avem chef de gatit, insa, totodata, vrem sa mancam ceva bun. Azi iti recomandam o reteta de tagliatelle cu legume, perfecta pentru asemenea momente. 

Cum se prepara?
 
Ingrediente:
 
- 3 sferturi de pachet de tagliatelle;
 
- 2 linguri de unt;
 
- 2-3 linguri ulei de masline extra-virgin;
 
- o ceapa;
 
- 2 ardei grasi;
 
- 2 catei de usturoi;
 
- 2 dovlecei mici;
 
- o ceasca de branza mozzarella data pe razatoare;
 
- busuioc proaspat sau uscat;
 
- 2 linguri parmezan ras;
 
- sare si piper dupa gust.

Mod de preparare:
 
1. Incalzeste untul si o lingura de ulei de masline intr-o tigaie, adauga ardeii taiati fasiute, ceapa si usturoiul, tocate si ele cum iti place. Soteaza-le pret de vreo 10 minute, adauga putina sare si piper, apoi pune dovlecelul tocat rondele. Amesteca toate ingredientele inca 4-5 minute cat sa se inmoaie legumele, insa totodata sa ramana usor crocante.
 
2. Intre timp, pune pastele la fiert si lasa-le sa fiarba cu putina sare, cat scrie pe ambalaj.
 
3. Pune pastele peste amestecul din tigaie impreuna cu o jumatate de ceasca din apa in care au fiert, apoi adauga uleiul de masline ramas, busuiocul, uscat sau proaspat, si amesteca-le bine.
 
4. Serveste pastele ornate cu mozzarela si parmezan.
 
 
Pofta buna!
 
 
Sursa: countryliving.com
 
Tags:
retete paste
paste rapide
tagliatelle cu legume
paste cu dovlecei
paste cu ardei gras
retete usoare
retete rapide
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare