Tea Slabeste: Am fost la Erotic Fitness

Blog 02.12.2013 Andreea Pietrosel

Am fost vineri seara la Erotic Fitness, un curs despre care auzisem si in primavara si pe care eram curioasa sa-l incerc. Stiu ca suna intr-un anume fel, insa nu e vorba despre nimic altceva in afara de un curs de fitness. Apoi si despre latura sexuala/feminina la care avem dreptul indiferent cate kilograme avem. Vine la fix dupa ce am citit un articol despre prejudecatile legate de oamenii grasi si lipsa sexualitatii lor. Da, si noi facem sex :) si e un act sanatos si normal, sa nu se mai ascundem dupa tufis. Recomand, read all about it!

Revenind la sala – am o mega febra musculara, cumva in continuarea celei de miercuri de la cursul de abs and butt. Imi mai place sa ma duc si la pilates, am fost si vineri inainte de Erotic, imi voi face timp sa ajung si luni dimineata. Completez cu dansurile de luni seara – in perioada asta incepem valsul – si cand si cand, daca nu-mi iese programul, cu cate un circuit special FitCurves Vitan, despre care am povestit aici. Cam de 3x/saptamana ajung la sala, imi place sa tin latura asta a slabitului meu cat mai organizata. Ca despre mancat voi vorbi intr-o postare viitoare.
 
Gata, hai sa vorbim despre Erotic Fitness. Ia-o in primul rand ca pe o invitatie de a-ti deschide latura asta. Se intampla vineri seara de la 7, afara e deja intuneric. Andra Chirnogeanu- antrenorul Dietetik.ro are grija de noi, ne aseaza intr-un cerc, stinge toata luminile, ne roaga sa ne concentram pe ritmul muzicii si pe propriul corp. Este ca o sedinta individuala pentru ca lucrezi cu tine si cu miscarile pe care ti le arata ea la lumina de lumanare. Se lucreaza mult articulatiile si flexibilitatea, e recomandat sa ai genunchiere – eu una am ceva vanatai, ca n-am fost ascultatoare.
 
 
E un curs pentru avansate – zic la feminin pentru ca e o sala exclusiv de fete. Eu ma duc deja de 10 luni la sala si tot nu am fost in stare sa fac exercitiile pana la capat. Dar am solicitat pana am simtit ca nu am mai putut. It’s hard stuff mobilitatea asta dar daca nu insisti, chiar ca nu iese.
 
Recunosc, eu sunt mai timida la subiectul asta, cu atat mai mult m-am bucurat ca Andra a fost curajoasa si a tras un pic de noi. Nu i-a luat mult, insa - sala a fost full. Suntem curioase, e normal. Ne dorim sa ne dezvoltam latura asta, e si mai normal. Imi doresc ca mai multa lume sa fie deschisa la genul asta de fitness si sa isi respecte propriul corp cat sa aiba grija si de latura sexuala, care-i la fel de fireasca precum latura de prieten bun, om de familie, gospodar sau gradinar. Accept&love your body!
 

Tea Slabeste este blogger oficial Dietetik.ro si o puteti gasi pe site-ul teaslabeste.wordpress.com dar si pe conturile de FB si twitter.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tags:
Tea Slabeste: Am fost la Erotic Fitness
erotic fitness
fitcurves
sex
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare