Tigaie aromata cu aripioare de pui, sparanghel si rosii cherry

Reteta de 30 de minute, plina de fibre si proteine!
 
Ingrediente:
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1/2 kg de aripioare de pui fara piele 
  • 1/3 cana de rosii uscate
  • 1/2 kg sparanghel, cu capetele taiate si portionat in doua daca este prea mare
  • 1/4 cana pesto cu busuioc
  • 1 cana roshii cherry galbene si rosii, taiate in jumatati

Frumusetea acestei retete consta in faptul ca totul se gateste intr-o singura oala, deci nu vei fi nevoita sa speli foarte multe vase la sfarsit.

Mod de preparare:
 
Intr-o tigaie incapatoare, adaugam uleiul de masline si calim aripioarele sarate si condimentate, impreuna cu jumatate din rosiile uscate pana cand aripioarele s-au prajit foarte bine. Scoate compozitia, pe o farfurie, lasand uleiul in tigaie.
 
Adauga sparanghelul, taiat in jumatate si cu capetele indepartate, condimenteaza din nou, adauga cealalta jumatate din rosiile uscate si gateste la foc mediu, pana cand sparanghelul este facut. Muta sparanghelul in farfurie si in locul lui, pune in tigaie, aripioarele prajite, adauga pesto si lasa pe foc pana cand aripioarele s-au reincalzit.
 
Ia tigaia de pe foc, adauga rosiile cherry, amesteca bine si apoi aseaza compozitia din tigaie, langa sparanghel.
 
 
Pofta buna!
 
sursa foto: juliasalbum.com
 
Tags:
retete cu pui
aripioare pui
sparanghel
rosii cherry
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare