Ton in sos de rosii cu usturoi

Tonul in sos de rosii cu usturoi este o mancare rapida, tocmai buna pentru momentele in care nu aveti chef sa gatiti chestii complicate.

Cum se face?

Ingrediente:

-  2 linguri de usturoi pisat;
-  2 linguri de ulei de masline;
-  1 ardei iute tocat marunt;
-  200 g sos de rosii;
-  200 g ton;
-  o lingura de oregano uscat;
- sare.

Mod de preparare:

Puneti usturoiul in uleiul de masline si lasati-l vreo 30 de secunde, nu foarte mult, stim cu totii ca usturoiul ars isi pierde toata aroma si strica si gustul mancarii. Adaugati ardeiul iute tocat marunt, rumeniti-l si pe el cateva secunde, dupa care puneti sosul de rosii si sarea. Lasati sa fiarba vreo 10 minute, dupa care adaugati tonul din conserva amestecat cu oregano. Mai lasati-l cateva minute si gata. La final, adaugati oregano si ce condimente mai vreti.

Daca aveti ton proaspat, puneti bucatile de ton intr-o tava si adaugati sosul de rosii cu usturoi peste. Bagati-l la cuptor pentru cateva minute.



Pofta buna!

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Tags:
ton cu sos de rosii
retete cu ton
ton cu rosii
ton cu sos de rosii si usturoi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare