Top 3 diete care dau rezultate rapide tot timpul anului

Diete celebre 16.05.2019 dietetik
Este greu sa alegi dieta potrivita, asta este cert, dar nu dai niciodata gres daca alegi oricare din cele 3 diete propuse de noi. Sunt populare peste tot in lume si nu degeaba daca este sa luam in considerare rezultatele uimitoare. Mai mult decat atat, cei care au tinut aceste diete le recomanda tocmai pentru ca nu infometeaza, nu presupun meniuri complexe si nu simti niciun fel de stres in cura ta de slabire. Cu alte cuvinte spus, ai un stil de viata sanatos care te ajuta sa slabesti si sa-ti mentii silueta atat timp cat doresti. Nu va fi deloc greu sa alegi din cele trei diete si asta pentru ca sunt pe placul oricui, iar orice ai alege te bucuri de rezultate exceptionale. Poti topi multe kilograme in doar o saptamana si iti poti inchipui ca dupa 1-2 luni te bucuri de silueta la care ravnesti de mult timp. Aceste diete sunt gandite pentru persoane foarte ocupate si care nu au timp sa petreaca prea mult timp in bucatarie chiar daca le place. Trebuie sa ne adaptam timpurilor si sa alegem ce este mai benefic pentru propria persoana!
 
Sigur nu stiai ca metabolismul lucreaza altfel in sezonul cald spre deosebire de sezonul rece. Nu degeaba vara oricine poate slabi usor cateva kilograme bune, iar iarna le aucmulam fara sa vrem. Iata asadar ca metabolismul este mai alert vara decat iarna si multe diete urmaresc acest aspect. Asta pentru ca majoritatea sunt destul de restrictive.  Noi iti propunem 3 diete care sunt considerate a fi stiluri de viata si pot fi tinute oricat si oricat ca nu difera rezultatele. Iata despre ce este vorba:
 

1.Dieta disociata

 
Se poate sa nu ai incredere la prima vedere intr-o astfel de dieta, dar aduce multe avantaje tocmai pentru ca nu trebuie s ate chinui cu meniuri complexe, prea multe ore de gatit sau sa te gandesti ce alimente merg combinate sau nu. Secretul este disocierea alimentelor asa cum sugereaza si numele. In fiecare zi va trebui sa consumi alimente din aceiasi categorie alimentara, iar o singura zi pe saptamana poti combina mai multe ca un moft. De exemplu, o zi poate fi dedicata pestelui si asa mai departe.
 
Multe persoane se ingrasa tocmai pentru ca nu stiu sa combine alimentele Nu oricine are studii in nutritie ca sa cunoasca aceste lucruri si cei mai multi dintre noi combina cat mai multe alimente pentru a se asigura de gradul mare de satietate.
 
 
 

2.Dieta cu 1200 de calorii

 
A castigat din ce in ce mai mult teren in ultimii ani gartie avantajelor. Este o dieta considerata stil de viata care iti permite sa combini cum vrei alimentele si sa mananci cam din toate categoriile alimentare care iti plac, doar ca nu oricum si nu la orice ora. Poti manca chiar si alimente care au multe calorii, dar sa ai grija la cantitate. Mesele sunt destul de consistente, iar aportul caloric este suficient cat sa arzi depozitele de grasime si sa ai enegie tot restul zilei. Nu ai cum sa te plictisezti cu aceasta dieta, dar secretul este moderatia. 
 
 
Un alt avantaj ar fi faptul ca poate fi adaptata in functie de anotimp si de alimentele pe care le gasim pe piata. Daca vrei poti avea meniuri de 1200 de calorii pe zi pentru primavara sau iarna si tot asa. Vezi aici cum arata un meniu cu 1200 de calorii!
 

3.Dieta mediteraneana

Mancarurile acestei diete sunt exceptionale si chiar poate fi tinuta ani intregi daca vrei. Nu ai cum sa te plictisesti de mesele inedite din fiecare zi si la orice masa si se bazeaza chiar si pe gustari. Cand vine vorba de aceasta dieta te poti gandi la branza feta, ulei de masline, masline de diverse soiuri si marimi, peste, fructe de mare, cuscus, linte, legume multe si ierburi aromatice si smoothieuri frumos colorate si fresh.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Se spune despre aceasta dieta ca favorizeaza longevitatea si previne cancerul, dar si bolile specifice obezitatii si trebuie sa mentionam aici colesterolul ridicat, bolile circulatorii si bolile de inima. Este o dieta care se bazeaza pe toti nutrientii necesari de care are nevoie organismul, in special grasimi sanatoase care sunt hrana si pentru creier.

Mesele sunt rapide si foarte colorate, asadar va fi o placere sa tii dieta si te vei gandi cu drag la minunatele tari de pe langa Marea Mediteraneana.

Citeste si Meniu pentru dieta mediteraneana care sa te inspire

 

 

Tags:
diete
diete rezultate rapide
diete care dau rezultate
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare