Top 3 exercitii care ard maximum de calorii

Sunt exercitii si exercitii, unele iti promit abdomen ferm in trei zile, altele se axeaza pe starea ta de spirit. Daca ai nevoie un program care sa dea grasimea jos intr-un ritm alert, avem pentru tine top 3 exercitii care ard maximum de calorii. 

Antrenamentul ideal ar trebui sa dureze foarte putin, sa aiba rezultate vizibile rapid si sa aiba efect de bumerang. Mergand pe aceasta descriere, am gasit 3 exercitii care lucreaza toti muschii in 20 de minute.
 
Antrenamentul cu intervale
 
Are efect dublu. In primul rand te ajuta sa arzi maximum de calorii in doar 20 de minute. In al doilea rand, antrenamentul cu intervale iti creste anduranta si astfel ajungi sa poti alerga mai bine dar si mai rapid. Atunci cand vrei sa arzi calorii trebuie sa urmezi un program bine pus la punct. Antrenorii de fitness citati de Fitsugar te sfatuiesc sa alternezi reprize constante de cateva minute cu intervale de cate un minut in care sa cresti ritmul. Ai grija sa dai tot ce poti in intervalele cu pricina.
 
Tabata te ajuta sa arzi calorii
 
Protocolul Tabata este un regim de fitness care, pe cat e de scurt, pe atat e de brutal. A fost inventat de Izumi Tabata, un profesor japonez, a carui cercetare din anii 1990 a aratat ca exercitiile intense intercalate cu pauze duc la rezultate mai bune decat un antrenament de rutina. Programul se rezuma la reprize a cate 20 de secunde de exercitii fizice desfasurate la capacitate maxima, urmate de pauze a cate zece secunde. Intregul proces se repeta de opt ori.
 
Kettlebell arde calorii rapid
 
Mai exact 400 de calorii in 20 de minute, arata un studiu realizat de American Council on Exercise. Am mai scris despre exercitiile kettlebell si poti arunca un ochi asupra programului pe care il recomandam.
 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 
Ce spuneti, incercati acest top 3 cu exercitii care ard maximum de calorii?

 

Tags:
Top 3 exercitii care ard maximum de calorii
fitness rapid
ardere calorii
exercitii
intervale
kettlebell
dieta saptamanii Dukan
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare