Top 3 rezolutii pentru 2012

Cat din ce v-ati propus pentru anul care tocmai incepea, ati reusit sa indepliniti ? Oricat de sanatos si benefic ar fi pentru noi, tot ajungem sa ne pierdem pe parcurs. De data asta insa avem o noua sansa si se regaseste in top 3 rezolutii pentru 2012.

Tot ce va propun se poate materializa fara prea mult efort si are efect asupra siluetei. Veti arata mult mai bine, veti avea mult mai putine kilograme si o silueta de invidiat pana la sfarsitul anului, daca tineti cont de top 3 rezolutii pentru 2012. Sunteti gata ? Sa incepem!

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Redu consumul de calorii. 100 de calorii in minus, pe zi, te ajuta sa pierzi pana la 5 kilograme pe an. Nutritionistii spun ca nici macar nu trebuie sa renunti la multe dintre obiceiurile tale alimentare pentru asta. E nevoie doar sa mai schimbi pe ici, pe colo una cu alta. De exemplu in loc sa folosesti frisca la cafea, opteaza pentru lapte cu putina grasime. Sau incearca sa nu mai torni dressing-ul in salata, ci sa inmoi fiecare muscatura in recipientul cu dressing pe care il asezi intr-o parte a farfuriei.  Nutritionistii sustin ca e o metoda eficienta. 

In top 3 rezolutii pentru 2012 se gaseste si dorinta mea de a manca mai multe legume. Ii aud pe toti spunand fara oprire cat de sanatos e sa mananci legume, nu e un mit, asa ca sa purcedem! Specialistii sunt de parere ca un adult are nevoie de pana la patru portii de legume, zilnic. Crude sau gatite, legumele confera beneficii. In caz ca nu stiai caldura distruge enzimele, nutrientii, care lupta impotriva cancerului, tiamina, care este sensibila la caldura si vitamina C. Marea majoritate a nutrientilor, fibrelor, carbohidratilor, proteinelor, grasimilor, diversi micronutrienti si vitaminele A, D E si K se pasteraza cand legumele sunt gatite. Unii nutrienti, asa cum  este beta-carotenul devine mai eficient atunci cand legumele sunt gatite. 

Hidrateaza-te! Doar nu credeai ca ar putea lipsi apa din top 3 rezolutii pentru 2012. Cum ar putea, cand este singurul lucru cu care va bat la cap de cand va cunosc ? Apa e cea mai simpla solutie pentru cresterea energiei, slabit si inducerea senzatiei de satietate. Regula celor 8 pahare cu apa pe zi, ramane in picioare. Ca sa atingi targetul incearca sa bei dintr-un recipient pe care il indragesti. Eu, de exemplu, am o butelcuta galbena cu margarete. 

Ce credeti, putem sa tinem top 3 rezolutii pentru 2012 sau ne inecam la mal ?  


 

Tags:
Top 3 rezolutii pentru 2012
hidratare
calorii
calculator calorii
dieta cu apa
dieta rapida si eficienta
alimente care contin vitamina A
slabire rapida si eficienta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare