Top 3 solutii pentru o piele curata

E mijlocul toamnei si bronzul care mi-a infrumusetat tenul intreaga vara, incepe sa se estompeze. Odata cu el, incep sa se observe din nou, din ce in ce mai evidente – cearcanele. Am facut top 3 solutii pentru o piele curata pentru ca iarna asta voi arata fabulos. 

Cum dorm intre 5 si 6 ore pe noapte, pungile de sub ochi sunt la ordinea zilei. Deshidratarea, alcoolul si sarea in exces pot face ca ochii tai sa para umflati. Ei bine, exista o solutie care iti scoate fata curata. Contine cofeina, astringenti si antioxidanti si pentru ea ai nevoie de 8 cesti de ceai alb in care ai adaugat miere si un castravete taiat in rondele. Pune totul la frigider timp de 4 ore si aplica apoi feliile de castravete peste pleoape timp de 5 minute. Pungile de sub ochi dispar ca prin minune.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Nu te-a chinuit acneea in adolescenta dar iti da batai de cap acum ? Nu esti singura care se afla in situatia asta. Mergi la farmacie pentru cumparaturi! Amesteca un sfert de ceasca de apa fierbinte cu o lingura de sare Epsom – adica sulfat de magneziu. Adauga 2 pastile de iod si un sfert de lingura de ulei extras din arbustul de ceai. Imbiba apoi un betisor de urechi in amestecul senzational si pune-l peste punctele negre.

Ai scalp si par uscat ? Am obosit sa ma spal pe cap permanent si sa imi ramana parul lipsit de stralucire. Salvarea sta in balsamul cu nuca de cocos, ou si lamaie. Amesteca un sfert de ulei de nuca de cocos cu o lingura de suc de lamaie si doua galbenusuri, aplica pe par si pe scalp timp de un sfert de ora si apoi clateste-te. Dupa 2-3 astfel de actiuni vei avea un par stralucitor, promit expertii.

Top 3 solutii pentru o piele curata asteapta sa creasca, ce trucuri mai cunosti ?

Tags:
Top 3 solutii pentru o piele curata
infrumusetare
regim de viata sanatos
produse cosmetice acnee
cearcane
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Gabriela Marin
    1. Gabriela Marin 06.06.2014 20:56

    Tenul meu e gras si mereu am avut probleme cu cosurile si punctele negre din cauza excesului de sebum. Dupa ce am fost la doctor pentru a-mi recomanda o solutie buna de cutarare a tenului gras mi-a dat sa folosesc o lotiune tonica cu ulei 100% pur din arbore de ceai (tea tree oil) si hamamelis fara alcool de la Thursday Plantation. Pe langa lotiunea tonica, eu mi-a cumparat tot de la firma asta si spuma naturala de spalat pe fata cu ulei 100% pur din arbore de ceai si crema hidratanta naturala cu arbore de ceai, macese si vitamina E. Ritualul meu e urmator: prima data ma spal bine pe fata cu spuma, apoi ma usuc si folosesc lotiunea tonica. Dupa ce mi-a facut curatarea tenului, folosesc crema pentru hidratare. De cand folosesc aceste produse de curatare, diferentele sunt vizibile. Tenul mult mai curat, imi controleaza excesul de sebum foarte bine, iar cosuri si puncte negre nu am mai aparut deloc.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare