Top 4 masti de fata cu castravete

Nu mai este un secret pentru nimeni ca in industria cosmeticelor, castravetele este o adevarata comoara, datorita efectelor sale calmante, astringente si de restabilire a pH-ului pielii.

La ce sunt bune mastile cu castraveti? Curata pielea de impuritati, estompeaza cearcanele, tonifiaza, ajuta la hidratarea tenului uscat si este foarte buna ca remediu pentru acnee. De asemenea, improspateaza pielea si o face sa straluceasca.

Iata mai jos 4 masti de fata cu castravete, excelente pentru o piele sanatoasa:

1. Masca de fata cu castravete, menta si ou (in special pentru tenul gras si pentru piele matura)
Dati pe razatoare un castravete si amestecati-l cu un albus de ou pe care in prealabil l-ati batut bine. Rezultatul amestecati-l cu putina menta proaspata pisata marunt. Puneti masca pe fata si asteptati vreo 20 de minute. Intre timp puteti sa va relaxati cu doua felii de castravete pe ochi, care va vor reduce cearcanele si vor ajuta la desumflarea ochilor. Aceasta masca are efect anti-rid si ajuta pielea sa produca mai mult colagen.

2. Masca de fata cu castravete, miere si lapte (pentru ten cu acnee sau uscat)
Puneti un castravete intr-un blender si amestecati-l bine. Intr-un bol bateti un albus de ou si amestecati-l cu 2 linguri de miere si 3 linguri de lapte. Amestecati-le bine si puneti-le pe fata. Aplicati pasta rezultata pe fata si decolteu si lasati-o sa actioneze cam o jumatate de ora. Aceasta masca este foarte buna pentru curatare si luminozitate. De asemenea, ea reface elasticitatea pielii.

3. Masca de fata cu castravete, iaurt si miere (pentru piele uscata, iritata sau cu acnee)
Iaurtul este foarte bun deoarece elimina celulele moarte de la suprafata pielii. Cand este mixat cu castravetele, ajuta la hidratarea si curatarea fetei. Pentru aceasta masca aveti nevoie de 2 castraveti, o ceasca de iaurt simplu si o lingurita de miere. Curatati castravetele de coaja si dati-l pe razatoare, dupa care amestecati-l pana se face o pasta. Adaugati iaurtul si amestecati pana se uniformizeaza cu castravetele, dupa care adaugati mierea si continuati sa amestecati. Aplicati masca pe fata si tineti-o cam un sfert de ora, dupa care clatiti bine.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

4. Masca de fata cu 2 castraveti (pentru toate tipurile de piele)
Aceasta este cea mai simpla masca de fata, deoarece nu implica alte ingrediente in afara de castravete. De ce aveti nevoie pentru a o prepara? De doi castraveti, un bol si o razatoare. Cum se prepara? Taiati castravetii pe jumatate si dati-i pe razatoare, pe portiunea care ii face foarte marunti. Bagati bolul in frigider pentru cateva minute, dupa care puneti masca pe fata ca in clipul de mai jos.

Nu uitati ca arsurile de la soare, umflaturile de la ochi sau dermatitele pot fi combatute cu coaja de castravete.

Tags:
masti de fata cu castravete
masti de fata acasa
masca de fata cu castravete
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • Adriana
    1. Adriana 13.08.2014 16:31

    Am incercat si eu cateva masti de fata cu castravete dar pentru mine nici una nu a functionat. Eu am avut o acnee puternic si am reusit sa scap definitiv dupa ce am inceput sa fac un tratament pe baza de creme cu ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree oil de la Thursday Plantation. Dupa un timp de utilizare a produselor au inceput sa apara rezultatele dorite. Prima data cosurile si puncte negre au inceput sa se usuce, tenul a devenit mai curat si in timp toate cosurile si punctele negre au disparut complet. Le recomand cu caldura, pe mine m-au ajutat.

  • nicoleta
    2. nicoleta 16.04.2016 18:12

    Eu am incercat foarte multe masti facuta in casa pentru ten f sensibil, iritat si va pot zice din experienta mea ca de cand am inceput sa folosesc aceste produse naturale, bio de la Aubrey Organics la recomandarea unui prieteni din facultate, tenul meu s-a schimbat complet. Imi iubesc tenul la nebunie cu aceste produse.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare