Top 5 cai spre talie supla

E un vis devenit realitate! De cate ori nu ti-ai dorit sa te culci cu un kilogram in plus si sa te trezesti cu doua in minus ? Am gasit niste trucuri care te fac sa devii mai supla peste noapte, asa ca iata ca scriu un top 5 cai spre talie supla. Nu dau gres niciodata cu metodele de mai jos.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

    

Prima regula este sa scoti sarea din meniu. Brusc si ferm, sa nu mai prind pic de sare in mancarea ta, ca altfel unde-ti stau colaceii acolo iti vor si ramane. Sarea in exces te face sa retii apa asa ca vei arata ca un mic buretel care musteste de apa la fiecare pas. Ca sa eviti o astfel de aparitie, renunta la sare. Stiu ca e dificil dar incearca sa iti amintesti ca este legata de presiunea arteriala crescuta, bolile de rinichi sau chiar cancer la stomac. Afla de pe fitsugar cum sa renunti mai usor la sare.

A doua cale spre o talie supla este somnul. Exact, dormi cat mai mult ca sa iti odhinesti corpul. De ce? Lipsa de somn stimuleaza apetitul, nu fii surprinsa doar stii cat de mult mananci dupa ce dormi putin.Vei fi mai plina de energie si mai supla dupa o noapte linistita.

 

Asa energizata cum te vei trezi, vei putea sa abordezi a treia cale spre talie supla si anume mersul la sala. Pune-te pe treaba, transpira bine si ramai in forma pentru inteaga zi. Sa nu mai vorbim de impulsul mental pe care ti-l da o ora la sala. Talie supla plus stare de spirit...eh? unde mai gasesti asa oferta?   

Ca de fiecare data, nu pot trece peste apa. Lichidul vietii devine lichidul abdomenului plat. Asa ca inlocuieste orice fel de suc carbogazos cu apa. Perfectiunea vine din simplitate, nu stii ? Daca insipidul nu te atrage, presara niste frunze de menta pentru aroma. Voila.

A cincea cale spre talie supla este atentia la mancare. Cel mai simplu este sa gatesti acasa unde ai control perfect asupra ingredientelor si a portiilor. Urmeaza sfaturile din top 5 cai spre talie supla si scrie-mi maine sa imi spui cum te simti.

Tags:
Top 5 cai spre talie supla
talie
calorii
calculator calorii
hidratare
sare
somnul
relaxare
apetit
energie
portionare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare