Top 7 masti antirid cu ulei de argan

Uleiul de argan este cel mai eficient tratament antirid, de aceea este recomandat sa il folosesti cat mai mult in mastile de fata. Ce contine uleiul de argan? Vitaminele A si E, fenoli, acizi grasi, antioxidanti, caroten si multi alti nutrienti. Beneficiile uleiului de argan sunt cunoscute de sute de ani, el fiind folosit pentru diverse boli de piele, pentru fortifierea parului si, mai ales, pentru hidratarea pielii si ca tratament antirid. De asemenea, uleiul de argan da stralucire tenului si il mentine tonifiat.

Mai jos va recomandam 5 masti cu proprietati antirid care contin miraculosul ulei de argan:

1. Masca de fata cu avocado, banana si ulei de argan

Faceti un piure cu o jumatate de banana si o jumatate de avocado. Adaugati o lingurita de ulei de argan si amestecati bine. Masca trebuie lasata pe fata intre 10 si 20 de minute. Mastile de fata cu avocado si ulei de argan au efect antirid, curata si hidrateaza pielea si ii dau o stralucire sanatoasa.

2. Masca de fata cu galbenus de ou, ulei de masline, miere si ulei de argan

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Este o masca la care nu aveti nevoie de prea multe ingrediente. Amestecati intr-un bol un galbenus de ou, o lingurita de ulei de masline, o llingurita de miere si una de ulei de argan. Aplicati masca pe fata masand usor si lasati-o sa actioneze o jumatate de ora.

3. Masca de fata cu castravete, miere, iaurt si ulei  de argan

Iaurtul este foarte bun deoarece elimina celulele moarte de la suprafata pielii. Cand este mixat cu castravetele, ajuta la hidratarea si curatarea fetei. Pentru aceasta masca aveti nevoie de o jumatate de castravete curatat de coaja, o lingurita de iaurt simplu, o lingurita de miere si 10 picaturi de ulei de argan. Curatati castravetele de coaja si dati-l pe razatoare, dupa care amestecati-l pana se face o pasta. Adaugati iaurtul si amestecati pana se uniformizeaza cu castravetele, dupa care adaugati uleiul si mierea si continuati sa amestecati. Aplicati masca pe fata si tineti-o cam un sfert de ora, dupa care clatiti bine. Aceasta masca combate efectul de imbatranire prematura a pielii.

4. Masca cu avocado, ulei de masline si ulei de argan

Amestecati intr-un bol un avocado copt bine cu o lingurita de ulei de masline si una de ulei de argan. Lasati masca sa actioneze pe fata timp de 15 minute dupa care clatiti cu apa rece. Masca are efect antirid, da stralucire tenului, face pielea mai fina si o hidrateaza. Aceasta masca este foarte buna si pentru par, pe care il revigoreaza si ii da stralucire.



5. Masca de fata cu albus de ou, miere si ulei de argan

Pentru aceasta masca aveti nevoie de un albus de ou, o lingura miere, 6 picaturi de ulei de argan si 3 picaturi de ulei de santal. Aceste uleiuri le gasiti la magazinele cu produse naturiste. Uleiul de argan ajuta la reducerea ridurilor, imbunatateste elasticitatea pielii si reda fermitatea pielii. Uleiul de santal imbunatateste circulatia sangelui de la nivelul pielii. De asemenea, mierea da pielii un aspect mai tanar, previne aparitia ridurilor si tonifiaza tenul. Masca se face amestecand toate ingredientele bine. Ea trebuie lasata sa actioneze pe fata cam 20 de minute.

6. Masca de fata cu iaurt, miere si ulei de argan


Amestecati intr-un bol o lingurita de iaurt, una de miere si 10 picaturi de ulei de argan. Aplicati masca pe fata masand usor si lasati-o sa actioneze 20 de minute, dupa care clatiti cu apa rece. Masca ajuta la reducerea ridurilor fine, tonifiaza pielea si, de asemenea, ajuta la pielea sa isi pastreze cat mai mult timp elasticitatea.

7. Masca de fata cu galbenus de ou,  smantana, suc de morcovi si ulei de argan

Pentru aceasta masca aveti nevoie de un galbenus de ou, o lingurita de suc de morcovi, o lingurita de smantana si 6-7 picaturi de ulei de argan. Amestecati bine ingredientele dupa care aplicati-le pe fata timp de 30 de minute. Clatiti cu apa rece. Aceasta masca reduce ridurile fine din jurul ochilor si reface elasticitatea pielii.

 

 

Tags:
masti de fata facute in casa
masti antirid facute in casa
masti antirid naturale
masti antirid cu ulei de argan
masca antirid homemade
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare