Top trei metode de slabit cu mere

Un mar pe zi reuseste sa te ajute sa atingi doua obiective : tine medicul departe si te ajuta si sa scapi de kilogramele nedorite. Totul este sa cunosti top trei metode de slabit cu mere si de aici inainte nu mai trebuie decat sa stai si sa observi cum slabesti.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Marul la micul dejun

 

Voi repeta pana la epuizare : nu sari peste micul dejun, nu pleca din casa fara sa alimentezi motorul. Si daca tot iei un mic dejun delicios, nu uita sa incluzi in el si marul. Nu in varianta in care este cules din pom ci sub forma de sirop. Se toarna incet peste cerealele de ovaz si, tinand cont ca jumatate de cana are doar 52 de calorii, il poti savura fara sa iti faci griji ca ar afecta silueta. In plus castigi si 10,5 grame de fibre care iti vor ajuta digestia.

 

Consumul constant de mere duce la scaderea riscului aparitiei bolilor cardiovasculare si a probabilitatii de atac cerebral. Despre cura cu mere puteti citi mai multe pe site.

 

 

 

Marul e gustarea care asigura necesarul de fibre

 

Fie ca il rontai inainte de pranz sau inainte de cina, marul te ajuta sa nu faci abuz de snack-uri care nu fac bine organismului. Zemosul mar este o sursa excelenta de fibre si contine doar 116 calorii – daca il mananci cu tot cu coaja. In plus, continutul ridicat de apa si fibre mentin senzatia de satietate pana la urmatoarea masa importanta a zilei si te ajuta sa nu cazi prada poftelor de dulce, spun expertii Fitsugar.com.

 

Marul e desertul fara calorii

 

Jumatate de cupa de inghetata de ciocolata contine 250 de calorii.

Doua fursescuri cu ciocolata contin 178 de calorii

Jumatate de ciocolata neagra contine 300 de calorii

O felie de mar contine 77 de calorii

Pe care dintre cele 4 le-ati alege daca ar fi sa optati pentru cel mai light desert ? Exact, pentru mar. Dupa cina taiati o felie de mar, picurati peste ea o lingurita de miere si presarati scortisoara. Mmmm, ce desert delicios si sarac in calorii. Daca doriti ceva mai decadent, va sugeram sa aruncati un ochi peste reteta noastra de tort de mere.

 

Tags:
Top trei metode de slabit cu mere
dieta cu mere
fibre
satietate
calorii
calculator calorii
slabeste cu mere
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare