Topeste usor 500 de calorii

Intr-o lume ideala silueta perfecta s-ar mentine chiar daca ti-ai bombarda corpul cu toate mancarurile la care ai pofti. Cum nu traiesti acolo, trebuie sa acorzi putina atentie alimentatiei si sa adopti un regim de viata sanatos dar nu drastic, ce te ajuta sa arati asa cum iti doresti. Kilogramele in plus se duc pe apa sambetei daca imi asculti sfaturile despre cum topesti usor 500 de calorii fara sa tii o dieta stricta.

Exista metode variate de a tine o dieta fara sa te privezi permanent de capriciile tale culinare. Nu e nevoie sa te frustrezi. Am descoperit cum poti savura ciocolata sau o masa mai bogata, in timp ce iti mentii silueta. Daca tii cont de sfaturile noastre, te vom ajuta sa slabesti 1 kilogram in 3 saptamani, kilogram care iti promitem ca nu se mai intoarce.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 
Dormi suficient
 
Cine se gandea ca slabesti printre perne? Explicatia vine imediat. Un somn linistit si suficient te ajuta sa mananci mai putin a doua zi. Un studiu realizat la Columbia University a demonstrat ca persoanele chiaune dupa un somn de maximum 6 ore, consuma cu aproape 300 de calorii mai mult in comparatie cu cele care au dormit intre 7 si 9 ore. In plus, daca dormim putin devenim si mai vulnerabili in fata poftelor, in concluzie cedam mai usor in fata unei inghetate si a fast-food-ului.

Nu manca la birou

Nu petrece extrem de mult timp pe scaunul de la birou. Sedentarismul este daunator organismului asa ca macar incearca sa te ridici de pe scaun o data pe ora. In plus, nu-ti mai comanda mancare la birou. Ai nevoie de putina detasare asa ca iesi din mormanul de hartii care te acopera si mananca la restaurantul de langa birou.
Ai grija ca locul in care mananci sa fie la o distanta de 10 minute de mers, ca sa iti mai dezmortesti muschii nemiscati cu orele la birou. In functie de greutatea pe care o ai, vei arde aproximativ 80 de calorii pe drum. In plus, daca mananci in compania unui coleg vei ajunge sa comanzi mai putin. Datele dintr-un studiu realizat de Journal of Applied Social Psychology arata ca, aflate in compania unui coleg de sex opus, femeile asimileaza cu 112 calorii mai putin decat daca ar manca singure, scrie Fitbie.com.

Mergi la cumparaturi
 
Stiu ca iti place sa dai cu cardul din confortul casei tale dar e timpul sa raresti cumparaturile on line si sa pui piciorul in magazin. Nimic nu se compara cu experienta probatului, a cautatului printre rafturi si a daramatului de umerase cu rochii scumpe. Sau doar eu trec prin astfel de momente penibile? O ora si jumatate de cumparaturi in mall te ajuta sa arzi 255 de calorii. Mai vrei sa comanzi on line acum?

Mergi la dans

Daca nu stii sa dansezi, orasul e plin e cursuri de specialitate. Daca vrei sa te misti pe muzica, ai toate cluburile deschise. Ce mai astepti? Ia-ti prietenii la dans si topaie pana la loc comanda. O noapte in club arde 300 de calorii intr-o ora. Nu-i asa ca merita sa slabesti in timp ce te distrezi?

 

 

Tags:
Topeste usor 500 de calorii
dieta rapida
calorii
calculator calorii
ardere calorii
slabeste prin dans
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare