Tortelini cu branza si legume

Ingrediente:

250g tortelini cu branza, inghetat
1 lingurita ulei de masline extra virgin
1 ceapa rosie mare, tocata
1 ardei gras mare, curatat de samburi si feliat
2 linguri de rosii uscate, tocate
400g brocoli, maruntit
50ml vin alb sec
50ml suc proaspat de lamaie
1 lingurita tarhon
3 linguri branza parmezan, rasa

Mod de preparare:

1.    Pregatiti o tigaie din teflon cu un ulei sub forma de spray sau un strop de ulei pe fundul tigaii.
2.    La foc mediu, caliti ceapa si ardeiul pentru 10 minute.
3.    Amestecati in tigaie brocoliul taiat.
4.    Turnati in tigaie sucul de lamaie si vinul.
5.    Adaugati tarhonul.
6.    Acoperiti cu un capac si lasati la foc mic timp de 15 minute.
7.    In timp ce legume sunt pe foc, gatiti pastele tortelini dupa instructiile de pe ambalaj.
8.    Adaugati la compozitia de legume, uleiul de masline si rosiile uscate.
9.    Turnati acest sos peste pastele tortelini si presurati cu branza parmezan.

Aceasta reteta este pentru 3 portii. O portie contine: 344 calorii, 6g grasime, 60mg colesterol, 543mg sodiu, 53g carbohidrati, 19g proteine, 200mg calciu si 2.0mg fier.

Pofta buna!
Tags:
tortelini
brocoli
vin alb
suc de lamaie
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare