Tortul de nunta

Ne-am bagat si noi putin nasul, am tras cu urechia si, pentru ca am aflat, va spune si voua cine-i face tortul de nunta lui Kate Middleton, dar mai ales cum o sa arate tortul printesei. In primul rand Kate Middleton o sa aiba doua torturi de nunta, insa doar unul o sa fie cel oficial. Iar acesta a fost facut de Fiona Caim unul din cei mai renumiti creatori de torturi. Fiona a povestit pentru Marie Clair ca, Kate Middleton i-a cerut o intalnire si ca dupa ce au stat de vorba, au stabilit impreuna cum o sa arate tortul de nunta.

      

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

„Kate este foarte simpatica, este foarte deschisa si foarte sociabila. Mi-a spus ca isi doreste un tort simplu si elegant, care sa fie insa si un tort traditional, pe masura momentului si, in acelasi timp, romantic.

Kate stie exact ce vrea. Tortul o sa fie cu mai multe etaje, trebuie sa ajunga la 600 de invitati, este decorat cu crema si glazura din zahar alba si flori – trandafiri, lacramioare si ghinde, toate facute in stil victorian”, a spus Fiona Caim. Fiecare element de decor are o semnificatie a mai explicat Fiona, care evident ca nu a putut divulga toate secretele. „Trandafirii inseamna dragoste si fericire, lacramioarele gratie si dulceata, iar ghindele rezistenta. Fiecare element de decor este facut de mana”, a spus Fiona.

 

Aceasta a recunoscut ca este foarte emotionata pentru misiunea pe care o are. „Nu faci in fiecare zi, tortul de nunta pentru familia regala. Tot ce-mi doresc este sa stiu ca tortul de nunta o sa ajunga cu bine in sala receptiei, iar Kate sa fie multumita de el”, a mai spus Fiona Caim.
 

                       

Tags:
totul de nunta
retete de dulciuri
zahar
prajituri
crema
glazura
calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare