Tot ce trebuie sa stii despre firmele care livreaza mancare de slabit la domiciliu (meniuri saptamanale)

Experiente 27.02.2018 dietetik
Iata ca a ajuns si in Romania unul dintre cele mai cunoscute trenduri din strainatate si anume firmele care livreaza la domiciliu mancare pentru slabit. Cu toate ca in tara avem un numar mic de astfel de firme, trebuie sa recunosc ca au prins destul de repede la public si nu intamplator daca este sa tinem cont de beneficii. La o prima vedere ar parea atat de scump incat ai crede ca-si permit doar vedetele sa apeleze la astfel de servicii, dar nu este deloc asa. M-am gandit ca astazi sa vorbim atat despre beneficiile cat si dezavantajele unor astfel de firme. Astfel, vei putea lua cea mai buna decizie in functie de stilul tau de viata.
 

Ce sunt mai exact firmele care livreaza mancare de slabit?

 

In primul rand, a nu se confunda cu restaurantele clasice care permit si comenzi la domiciliu. Chiar daca au si mancaruri light asta nu inseamna ca sunt date in functie de numarul de calorii, marimea portiilor sau in functie de personalitatea persoanei care comanda. 
 
Realitatea cu firmele care fac livrari de mancare sanatoasa acasa este ca tin cont de dorintele persoanei care apeleaza la acele servicii, calculeaza caloriile din fiecare meniu, dar si din cele 3 mese principale ale zilei, pentru a nu depasi un anumit numar de calorii zilnice, se tine cont de alergii si intoleranta la anumite alimente sau ingrediente, iar partea buna este ca nu va trebui sa petreci prea mult timp gandindu-te ce sa mananci la fiecare masa pe intreaga perioada lunga de slabire. Va fi de ajuns sa stabilesti o singura data pe saptamana cu specialistul firmei care se ocupa de meniuri ce doresti sa mananci dintr-o lista de meniuri date, care pot fi personalizate in functie de persoana.
 
 
 

Care sunt avantajele de a primi meniuri de slabit acasa?

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Este ca si cum ai face parte dintr-un program, iar altcineva are grija sa te ajute sa duci la bun sfarsit procesul de slabire. Se bazeaza pe faptul ca multe persoane ar reusi sa slabeasca din prima cu o anumita dieta, daca ar putea respecta intocmai meniurile stabilite zilnic. Din pacate, societatea alerta in care traim nu ne permite sa dispunem de prea mult timp in care sa cumparam alimente sanatoase si din surse sigure, nici sa ne gandim zilnic ce si cum mancam, nici sa avem timp sa gatim, iar la serviciu vom tinde sa mancam numai alimente si mancaruri nesanatoase. Firmele despre care va vorbesc astazi iau in calcul toate aceste aspecte, motiv pentru care sunt un aliat de nadejde al persoanelor ocupate sau lenese. Iata si alte avantaje:
 
  • Meniurile sunt stabilite dupa dieta vegana sau vegetariana – adica legume, fructe, verdeturi, ierburi aromatice si carne slaba (de pasare sau peste) 
  • Poti avea un meniu zilnic diversificat, deci nu te vei plictisi, iar slabirea nu ti se va mai parea o corvoada
  • Mancarea livrata este mereu proaspata, asa ca este plina de vitamine, minerale, fibre si antioxidanti
  • Meniurile sunt ambalate in caserole inchise ermetic, de asemenea sunt frumos aranjate in farfurie sau caserola pentru a multumi si privirea pe langa papilele gustative
  • Combinatiile alimentare sunt cat se poate de inedite si pot fi inspirate din bucataria internationala 
  • Mancarea iti este livrata atat acasa cat si la locul de munca, deci vei putea manca sanatos intreaga zi
  • Meniurile nu contin mai putin de 1200 de calorii si sunt stabilite in functie de stilul de viata pe care il duci ( daca esti sedentar sau nu, conditia fizica, sex, varsta)
  • Nu ai grija zilnic sa-ti comanzi meniuri, ci le poti stabili cu o saptamana inainte pentru fiecare zi in parte
  • Poti slabi destul de mult cu ajutorul unei astfel de firme si asta pentru ca iti permiti sa tii dieta mai mult de o luna de zile fara riscuri pentru sanatate

 

Exista dezavantaje?

 

Nu pot spune ca exista parti negative, acum depinde de fiecare persoana in parte. Pentru unele pretul pentru astfel de servicii poate fi destul de mare, iar pentru unii un chilipir, avand in vedere ca mancarea este sanatoasa si de slabit si mai este livrata si oriunde te afli. Mie personal mi s-au parut preturi destul de bune, care te pot ajuta in timp sa faci economie. Mai multi bani se dau pe alimente si mancaruri nesanatoase zilnic, de exemplu. Cu siguranta recomand astfel de servicii atat  pentru cei care vor sa slabeasca cat si pentru cei care vor un regim alimentar sanatos, dar nu au timp de gatit!
 

 

Tags:
meniuri saptamanale
mancare de slabit
firme care livreaza mancare la domiciliu
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare