Tranzitul intestinal lent te impiedica sa slabesti – solutii aici

Experiente 04.07.2019 dietetik
Daca ti se pare ca este foarte greu sa slabesti in zona abdominala si nu poti spune nici ca mananci prea mult, dar grasimea si retentia de apa tot nu dispar, este foarte probabil sa te confrunti cu un tranzit intestinal lent. Sistemul digestiv dicteaza arderea grasimilor si eliminarea toxinelor din alimente, iar prea multe reziduri in organism face ca metabolismul sa incetineasca. Se spune ca pana la varsta de 25 de ani, metabolismul este cat se poate de alert, dar daca te confrunti cu aceasta problema, poti avea probleme cu greutatea si mai devreme. Pentru unele persoane nu este atat de usor sa slabeasca si culmea, se ingrasa si foarte usor si repede. Pentru altele insa este o nimica toata sa dea jos in timp scurt surplusul de kilograme. Iata cat de mult conteaza sa ai un tranzit intestinal curat si alert. De cele mai multe ori ne gandim ca ne-am ingrasat si ca vrem sa slabim peste noapte daca se poate, dar sa nu uitam ca poate ingrasarea a avut loc din cauza unor motive la care nu ne-am fi gandit niciodata. In cadrul acestui articol vei descoperi cele mai bune solutii pentru sistemul digestiv!
 
Putine persoane stiu ca sistemul imunitar despre care auzim la tot pasul este situat chiar in cadrul tractului intetsinal. Ceea ce mancam este foarte important si asta pentru ca de alimentele consumate depind imunitatea noastra, digestia, colonul si evident, rata metabolica. 
 
In afara de grasimea si apa care se parca se incapatineaza sa ramana in zona abdomenului, mai poti observa balonare imediat dupa ce mananci si uneori indigestie, dureri abdominale sau constipatie. Parca nu exista data cand mananci si sa nu ti se faca rau. Intr-adevar, pentru a exclude o problema medicala grava este necesar sa-ti faci analize la medicul specialist, dar daca nu este vorba de asa ceva, inseamna ca poti rezolva singur problema. In fond, e doar o sensibilitate digestiva pe care o au multe persoane si este clar ca trebuie sa faci cateva schimbari in viata ta.
 
 

Solutii pentru un tranzit intestinal alert

 
Sunt multe lucruri pe care le poti face pentru un tranzit intestinal care sa functioneze corect, dar ti le dezvaluim pe cele mai eficiente si mai la indemana:
 
1.Consuma o cantitate optima de fibre digestive in fiecare zi, in special la micul dejun. Nu uita ca pentru a stimula tractul intestinal este nevoie sa consumi si multe lichide sanatoase si preparate in casa.
 
 
2.Pirmul lucru pe care sa-l faci imediat cum te trezesti este sa consumi un pahar mare cu apa calduta si zeama de la o lamaie. Va pune in miscare toate organele, iar rata metabolica este accelerata.
 
 
3.Nu consuma fructe la cina pentru ca fermenteaza si produc balonare, dar in schimb le poti consuma in prima parte a zilei, in special la micul dejun.
 
4.Nu consuma nicio masa fara o garnitura mare de salata verde sau salata simpla de cruditati, la care sa nu adaugi branza, sosuri grase, etc.Vezi aici garnituri sanatoase, satioase si slab calorice!
 
5.Nu condimenta mancarea exagerat de tare, pentru ca vei deregla acidul din stomac, vei irita colonul si vei atrage retentia de apa. Cu sarea si condimentele prea picante trebuie sa o lasi mai usor. Nu spune nimeni ca nu le poti consuma in mancare, dar sa nu exagerezi cu cantitatea folosita.
 
6.Consuma zilnic din 2 in 2 ore apa plata mineralizata cu ierburi aromatice ca menta, busuioc, patrunjel cu rondele de fructe si legume. Cateva bucati sunt de ajuns pentru a da o aroma mai placuta apei si pentru a fi cat mai baubila.
 
 
Hidratarea conteaza foarte mult pentru ca stimuleaza tractul intestinal. Vei elimina usor toate toxinele, resturile alimentare si rezidurile. Sigur nu stiai ca putem acumula kilograme intregi de reziduri la nivelul colonului, care fermenteaza in timp si ne dau peste cap organismul.
 
7.Nu fa combinatii alimentare prea complexe. Mancarea poate fi gustoasa si fara a combina zeci de alimente si sosuri grase.
 
8.Consuma mere verzi in fiecare zi. Contin fibre de calitate si ajuta atat la slabire cat si la sanatatea sistemului digestiv.
 
9.Poti consuma zilnic cate o tableta de carbune activat. Te va ajuta sa absorbi bulele de aer in tractul intestinal si toxinele. Dar ai grija daca consumi anumite medicamente.
 

 

Tags:
tranzit intetsinal lent
solutii sa slabesti
solutii tranzit intestinal lent
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Aboneaza-te la RSS
3 Comentarii
  • Dan
    1. Dan 24.07.2019 10:10

    Slabitul se poate face si folosind tot felul de remedii alternative care sa ajute la asa ceva!

  • Ioan
    2. Ioan 05.09.2019 10:50

    Pentru slabit se poate folosi si ultra slim un supliment din plante!

  • Dobrin
    3. Dobrin 25.09.2019 10:39

    Ultra Slim nu este el cel mai bun, dar ajuta la arderea grasimilor.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare