Tratamente pentru acnee

Daca esti in cautarea unor tratamente pentru acnee, afla ca unele dintre cele mai bune leacuri sunt in farfuria ta. Un ten frumos, sanatos si luminos se poate obtine nu doar cu tratamente si creme scumpe, ci tinand cont de ceea ce mananci. Exista ceea ce ce numeste o dieta anti-acnee.

       

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Fructe la micul dejun. In timpul noptii organismul, prin procese metabolice si digestie se detoxifica, astfel ca daca dimineata vei consuma alimente grele, acest proces o sa fie dat peste cap, iar asta se vede pe fata ta. Cel mai bine este ca la micul dejun sa consumi fructe proaspete, sucuri si cereale integrale care ajuta si sustin procesul de eliminare a toxinelor si astfel, reprezinta un eficient tratament pentru acnee.

Nu combina foarte multe alimente la aceeasi masa. Carbohidratii necesita sucuri digestive alcaline, in timp ce proteinele necesita sucuri acide, iar atunci cand le consumi la aceeasi masa se neutralizeaza reciproc, iar digestia devine foarte dificila. Inlocuieste alimentele concentrate, procesate cu o salata, legume si fructe proaspete sau preparate in mod sanatos. Manaca fructe la gustari sau inainte de masa. In felul acesta vor fi digerate repede, fara sa fermenteze in stomac, fapt ce poate determina unele probleme ale tenului.

Mananca iaurt. Iaurtul simplu este unul din cele mai bune tratamente pentru acnee. In timpul procesului de fermentare, bacteriile probiotice ajuta la digestie. Acestea sunt importante pentru piele, facand-o stralucitoare, imbunatatesc sistemul imunitar si ucid bacteriile care cauzeaza acnee si alte probleme ale pielii.

Consuma cereale si orice alte alimente bogate in fibre. Eviti astfel problemele legate de tranzitul intestinal si constipatia, care este unul din factorii agravanti care declanseaza si intretine acneea, scrie Buzzle.

Problemele pielii, precum acneea, eczemele, eruptiile cutanate si uscaciunea, isi au radacinile in dezechilibre ale organismului, asa ca un stil de viata sanatos, o alimentatie echilibrata reprezinta cel mai bun tratament pentru acnee si garantia unui ten stralucitor, indiferent de varsta.

Tags:
tratamente pentru acnee
alimentatie sanatoasa
iaurt
fructe
legume
alimente procesate
cereale
fibre
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Adriana
    1. Adriana 28.11.2016 13:20

    Acneea se poate elimina total doar daca in paralel cu o cura de produse recomandate se schimba si stilul de viata.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare